شرایط تحصیل در اسپانیا

شرایط تحصیل در اسپانیا

اسپانیا کشوری است که امروزه در شمار کشورهای مهاجر پذیر تحصیلی قرار گرفته است . و دانشجویان کشورهای مختلف در دنیا هرساله برای ورور به مراکز آموزش عالی در این کشور، با یکدیگر رقابت میکنند. اما در این میان فردی که از همه ی جوانب تطابق بیشتری با شرایط تحصیل در اسپانیا داشته باشد. شانس بیشتری برای ورور به عرصه ی علمی در کشور مذکور خواهد داشت.

مدارک لازم برای تحصیل در اسپانیا

یکی از ابتدایی ترین شرایط تحصیل در اسپانیا که به عنوان اولین قدم و استارت کار شناخته میشود ، داشتن مدرک دیپلم و پیش دانشگاهی میباشد. اما دانشجویی که مدرک پیش دانشگاهی هم نداشته باشد میتواند برای این کار اقدام کند ، به این صورت که باید در آزمون ورودی دانشگاه ها شرکت کرده ودر صورت پذیرفته شدن ، وارد دانشگاه مد نظر خود شود.
از آنجا که تدریس در دانشگاه های اسپانیا به زبان اسپانیایی و انگلیسی صورت میگیرد ، داشتن مدرک زبان اسپانیایی و انگلیسی قبل از ورود فرد به دانشگاه، برای او الزامی است و دومین شرط از شرایط تحصیل در اسپانیا، به شمار می آید.

مقطع لیسانس در اسپانیا

به علاوه دروس مقطع لیسانس در این کشور تماما به زبان اسپانیایی صورت میگیرد و لذا دانشجویی که قصد تحصیل در این مقطع را دارد باید در جریان باشد که داشتن مدرک زبان اسپانیایی ،خصوصا یکی  از شرایط تحصیل در اسپانیا در این مقطع از تحصیل میباشد.

مقطع دکتری در اسپانیا

یکی از شرایط ادامه تحصیل در اسپانیا در مقطع دکتری، مدت زمان طول دوره ی تحصیل میباشد. دوره ی دکتری در اسپانیا به مدت 5 سال تعریف شده است که 2 سال از آن را فرد ملزم به شرکت در کلاس های تخصصی بوده و 3 سال مابقی را برای تکمیل پایان نامه و دفاع از آن مهلت دارد.
در پایان تحصیلات، چنان چه دانشجویی متمایل به اشتغال به کار در اسپانیا باشد ، میتواند ویزای تحصیلی خود را به ویزای کار آن کشور تبدیل کرده و مشغول به کار شود. البته مشروط بر اینکه ، به زبان اسپانیایی مسلط باشد.

جهت کسب اطلاعات بيشتر و مشاوره تلفني تحصيل در خارج از کشور با مشاوران لگال اپلاي در تماس باشيد

021-88288200

شرایط تحصیل در اسپانیا

شرایط تحصیل در اسپانیا

یکی از نکات مثبت تحصیل و زندگی در اسپانیا این است که این کشور یکی از اعضای شینگن است و افراد می توانند بدون اخذ ویزا به کشور های اروپایی سفر کنند . تحصیل در کشور اسپانیا علاوه بر تعداد کمی معایبی که دارد دارای مزایای زیادی است. شخصی که قصد ادامه تحصیل در اسپانیا را دارد  می تواند پس از تحصیل در اسپانیا به راحتی کار کند و هزینه ی زندگی و تحصیل خود را بدست اورد. کم هزینه بودن تحصیل در اسپانیا یکی دیگر از مزیت های این کشور است همچنین فرد می تواند پس از پایان دوره ی لیسانس جهت تحصیل در مقطع فوق لیسانس و دکتری درخواست اخذ بورسیه جهت ادامه تحصیل در اسپانیا دهد و به راحتی این بورسیه را کسب کند. 

مدارکی و شرایطی که جهت اعزام دانشجو به اسپانیا لازم است:

از جمله شرایطی که جهت تحصیل در اسپانیا لازم است دارا بودن مدرک دیپلم و پیش دانشگاهی فرد است لازم به ذکر است که فرد اگر مدرک پیش دانشگاهی نداشته باشد بایستی در ازمون های ورودی دانشگاه های اسپانیا شرکت کرده و در صورت اخذ نمره ی قبولی در یک از این دانشگاه ها مشغول به تدریس شود. زبان تدریس بیشتر رشته ها در اسپانیا به زبان معیار یعنی اسپانیایی است اما در بعضی از این دانشگاه ها رشته هایی به زبان انگلیسی نیز ارائه می شود. بنابراین پیش نیاز تحصیل در دانشگاه ی اسپانیا داشتن مدرک زبان انگلیسی یا اسپانیایی است که بهتر است فرد مدرک زبان اسپانیایی داشته باشد. اگر فردی در ایران و پیش از ورود به کشور اسپانیا این مدرک را اخذ نماید بهتر است چرا که این امر به سهولت کار کمک فراوانی خواهد کرد. اما در غیر این صورت فرد می بایست در کالج های زبان اسپانیایی شرکت کرده و مدرک خود را اخذ نماید. شایان ذکر است که دانشجویان در طول مدت تحصیلی از 30%بیمه ی درمانی بهره مند خواهند شد و در صورت تمایل بیمه ی تکمیلی ماهانه مبلغی بین 60 تا100 دلار می بایست پرداخت کنند. 

جهت کسب اطلاعات بيشتر  با مشاوران لگال اپلاي در تماس باشيد

021-88288200

مراحل و شرایط اخذ ویزای تحصیلی در اسپانیا

مراحل و شرایط اخذ ویزای تحصیلی در اسپانیا

افرادی که قصد ادامه تحصیل در اسپانیا را دارند باید ابتدا کشور مورد نظر خود را انتخاب کنند پس از ان می بایست درباره ی کشوری که انتخاب کرده اند اطلاعاتی بدست اورند. اطلاعاتی مانند اینکه ایا این کشور برای تحصیل مناسب است یا اینکه جهت ادامه تحصیل در اسپانیا چه مقدار باید هزینه کرد،چگونگی و شرایط اخذ ویزای تحصیلی در اسپانیا و هزینه تحصیل در اسپانیا و همچنین تحصیل رایگان در اسپانیا چگونه است؟ و در نهایت هزینه زندگی در اسپانیا چه قدر است؟ را در این متن توضیح مختصری درباره ی چگونگی اخذ ویزا و مدارک لازم جهت دریافت ان خواهیم داد.

شرایط ورود به اسپانیا

افرادی که عضو کشورهای اروپایی هستند با افرادی که خارج از محدوده ی قاره ی اروپا هستند شرایط ورودشان به اسپانیا متفاوت است.افرادی که عضو کشور های اتحادیه ی اروپا هستند باید دارای گذر نامه ی معتبر،کارت شناسایی و همچنین یک ID مخصوص باشند. اما شرایط برای افراد عضو کشور های غیر از اتحادیه ی اروپا متفاوت است این افراد باید دارای یک ارائه نامه از وضعیت مالی خود باشند تا ثابت کنند در مدت تحصیل می توانند از عهده ی هزینه های مربوط به تحصیل و زندگی در انجا بر بیایند. مدرک مورد نیاز دیگر که شخص می بایست دارا باشد ارائه ی انگیزه نامه است. در این انگیزه نامه فرد باید هدف و قصد خود از مهاجرت و تحصیل در کشور اسپانیا را عنوان کند. 

تحصیل در مقاطع کارشناسی یا ارشد در اسپانیا

اگر شما قصد تحصیل در مقاطع کارشناسی یا ارشد را دارید جهت اخذ ویزا می بایست مدرک دیپلم را با خود به همراه داشته  باشید و به دانشگاه ارائه دهید. در اکثر دانشگاه های اسپانیا نیز شخص متقاضی باید دارای مدرک زبان باشد. بنابراین افراد باید حتما مدرک زبان اسپانیایی یا انگلیسی را دارا باشند که بهتر است مدرک زبان اسپانیایی را اخذ نمایند چرا که بیشتر رشته ها در دانشگاه های کشور اسپانیا به زبان اسپانیایی ارائه می شود. افراد متقاضی بهتر است قبل از ورود به کشور مدرک زبان خود را گرفته باشند چرا که در غیر این صورت ممکن است در کشور اسپانیا با مشکل رو به رو شوند. 

فوق لیسانس و دکترا در اسپانیا

فوق لیسانس و دکترا در اسپانیا

کشور اسپانیا جزو یکی از کشور های اتحادیه اروپا است. کشور های اتحادیه ی اروپا از سال2011 دچار رکود اقتصادی شده اند و کشور اسپانیا نیز از این رکود بی بهره نماند و درگیر این رکود اقتصادی شد. این نکته موجب سخت شدن اخذ اقامت در اسپانیا برای متقاضیان خارجی شده است و انها در این زمینه شانس کمتری دارند. همین نکته باعث شده که افراد کمتر ادامه تحصیل در اسپانیا انتخاب کنند. 

بیشتر افراد دوران ابتدایی و متوسطه را در کشور خود می گذرانند و بیشتر برای ادامه تحصیل در مقطع کاردانی یا کارشناسی و سایر مقطع های دانشگاه های اسپانیا به کشور دیگری مهاجرت می کنند. 

چگونگی اخذ مدرک لیسانس در کشور اسپانیا

دانشگاه های کشور اسپانیا بر خلاف بیشتر کشور ها که دارای دانشگاه های معروفی هستند اوازه ای در جهان ندارد و دانشگاه های این کشور چندان معروف نیستند. افرادی که قصد ادامه تحصیل در اسپانیا مقطع لیسانس را دارند باید به این نکته توجه کنند که تمامی دروس و رشته های در مقطع لیسانس در دانشگاه های اسپانیا به زبان اسپانیایی است لذا انها باید این زبان را اموخته باشند تا شانس تحصیل در این کشور را داشته باشند. این دوره در کشور اسپانیا 4 سال به طول می انجامد افراد متقاضی می بایست دارای مدرک دیپلم بوده تا اجازه ی شرکت در این دوره را داشته باشند.

کار دانشجویی

دانشجویان همچنین اجازه ی کار در ساعتی در طول هفته را بزای هزینه زندگی در اسپانیا و هزینه تحصیل در اسپانیا دارا هستند(10 ساعت)که به ازای هر یک ساعت کاری که انجام می دهند 8 تا 10 یورو کسب می کنند دوره های کارشناسی ارشد نیز 2 ساله است که دانشجویان با تحصیل در این مقطع شانس خود را جهت دریافت بورسیه ی تحصیلی افزایش می دهند. در مقطع دکترا نیز افراد باید 5 سال تمام را تحصیل کنند که این 5 سال شامل دو دوره است. یک دوره ی دو ساله جهت پاس کردن واحد های دروس تخصصی و یک دوره ی سه ساله جهت تکمیل پایان نامه و ارائه ی دفاعیه است. 

دانشگاه های مورد تایید وزارت علوم در اسپانیا

دانشگاه های مورد تایید وزارت علوم در اسپانیا

کشور اسپانیا یکی از کشورهای زیبای اروپاییست . این کشور دارای پنج زبان ملی است . زبان این کشور اسپانیایی میباشد . که پس از زبان انگلیسی از جمله زبان هایی است که افراد زیادی به دنبال یادگیری آن هستند . 

نظام آموزشی کشور اسپانیا

تمام سطوح آموزشی کشور اسپانیا از ارزش و اعتبار ویژه ای برخوردار است .به همین دلیل افراد زیادی مهاجرت به اسپانیا را مد نظر قرار میدهند. دوره تحصیلی در مقطع کارشناسی در کشور اسپانیا در حدود 4 سال به طول می انجامد. زبان تحصیل در دانشگاه های اسپانیا اصولا به زبان اسپانیایی میباشد . مدت زمان اخذ مدرک ارشد از دانشگاه های کشور اسپانیا نیز حدود 2 سال میباشد  و پس از کسب مدرک کارشناسی ارشد میتوان برای تحصیل در مقطع دکتری اقدام نمود. طول دوره تحصیل در اسپانیا در این مقطع بین 3تا 5 سال میباشد

مقطع دکتری در اسپانیا

 وارد شدن به مقطع دکتری در اسپانیا همانند دانشگاه های بسیاری دیگر از دانشگاه های کشور اسپانیا نیاز مند داشتن مدرک زبان انگلیسی است چون ززبان تحصیل در این مقطع انگلیسی میباشد. این مقطع که بین 3 تا 5 سال به طول می انجامد در زمینه های حقوق ، بهداشت ، معماری ، تاریخ و…. در دانشگاه های اسپانیا دانشجو میپذیرد  دانشجویان ایرانی نیز میتوانند با گذراندن این دوره و پس از اخذ مدرک دکتری خود در بازار کار ایران نیز مشغول به کار شوند . چرا که مدارک دانشگاههای اسپانیا مورد تایید وزارت علوم ایران میباشد

دانشگاه های اسپانیا

در دانشگاه های اسپانیا رشته های تحصیلی زیادی وجود دارد که معمولا رشته های رایج در کل دنیا هستند.رشته حقووق و رشته جرم شناسی از رشته های مشهور در دانشگاه های اسپانیا هستند .

دانشگاه های اسپانیا دارای شهرت جهانی هستند و از جمله دانشگاه های مطرح ان به چند مورد اشاره میکنیم 

دانشگاه بارسلونا . این دانشگاه در شهر بارسلونا به عنوان بزرگترین شهر اسپانیا قرار دارد و به عنوان برترین دانشگاه در اسپانیا شناخته میشود .

دانشگاه پلی تکنیک کاتالونیا . این دانشگاه در 59 رشته تحصیلی در مقطغ دکتری همه ساله پذیرش دارد  . شهرت این دانشگاه به دلیل میزان تحقیقاتی و مقالاتی است که توسط دانشجویان این دانشگاه ارائه میگردد

دانشگاه مادرید . این دانشگاه در پایتخت اسپانیا یعنی مادرید قرار دارد. از دیگر دانشگاه های اسپانیا میتوان به دانشگاه سالاماناکا، کادیز و … اشاره نمود

تحصیلات تکمیلی در اسپانیا

تحصیلات تکمیلی در اسپانیا

کشور اسپانیا در چند سال گذشته به دلیل رکود اقتصادی به عنوان کشوری برای ادامه ی تحصیل انتخاب نمی شد اما اخیرا با توجه به تدریس عالی در دانشگاه های اسپانیا و ویزای تحصیلی اسپانیا و همچنین هزینه ی تحصیل در اسپانیا به ویژه در مقطع دکتری افراد زیادی را برای ادامه ی تحصیل به خود جذب می کند. این کشور همچنین دارای مزیت های زیادی برای تحصیل است که در ادامه به ان اشاره خواهد شد.

شما برای اخذ پذیرش تحصیلی دانشگاه ها در کشور اسپانیا نیازمند مدرک زبان انگلیسی نیستید همچنین لازم نیست زبان انگلیسی را به طور کاملی اموخته باشید و در حد مکالمه کافیست. همچنین شما می توانید در دانشگاه بارسلونا که یکی از بهترین دانشگاه های این کشور است امکان تحصیل با کمترین هزینه و اخذ بورسیه ی تحصیلی را به راحتی برای دانشجویان فراهم می کند. 

تحصیلات تکمیلی در اسپانیا

تحصیلات تکمیلی به دوره های کارشناسی و ارشد گفته می شود طول مدت این دوره ها در اسپانیا در مقطع کارشناسی ارشد 1 سال است که ممکن است تا دو سال نیز ادامه پیدا کند و طول مدت دکترا نیز 3 سال است. شما همچنین می توانید در کنار تحصیل خود دوره های زبان اسپانیایی را نیز بگذرانید لازم به ذکر است که تحصیل در کلاس های زبان کاملا رایگان بوده و هزینه هایشان از طرف دولت اسپانیا پراخت می شود. 

جهت  اخذ اقامت در کشور اسپانیا و تحصیل در این کشور نیازمند چندین مدرک هستید:

شما می بایست ترجمه ی مدرک،ریز نمرات،ساعات درسی واحد های گذرانده شده دوره ی کارشناسی ارشد و همچنین ساعات درسی و واحد های گذرانده شده به همراه ریز نمرات  در مقطع دکترا،گذر نامه،رزومه تحصیلی و کاری به زبان انگلیسی،مراجعه به مشاور و پر کردن فرم و امضا را از قبل مهیا سازید و به سفارت ارسال نمایید. 

هزینه ی زندگی در اسپانیا و تحصیل در اسپانیا و اجاره خانه نیز حدود 250 تا300 یورو در ماه است. شما می توانید از طریق مشغول شدن در یک کار به صورت پاره وقت600 یورو در ماه دریافت کنید. 

رشته های پزشکی رایگان در اسپانیا

رشته های پزشکی رایگان در اسپانیا

کشور اسپانیا پنجمین کشور از لحاظ وسعت در قاره اروپا است . این کشور به دلیل آب و هوای مناسب و داشتن دانشگا ه های اسپانیا با کیفت علمی مطلوب از جمله کشور های مهاجر پذیر است .

رشته های پزشکی در اسپانیا

رشته پزشکی از جمله رشته هایی است که در کشور اسپانیا طرفداران زیادی برای جذب و ادامه تحصیل در اسپانیا وجود دارد . تحصیل در این رشته در دانشگاه های اسپانیا به زبان اسپانیایی است . از این حیث کسانی که به زبان انگلیسی تسلط دارند با ارائه مدارک موردنیاز طبق شرایط دانشگاه های اسپانیا میتوانند به تحصیل در رشته پزشکی بپردازند

دانشگاه های خصوصی و دولتی

امکان تحصیل در رشته پزشکی در دو دانشگاه خصوصی و دولتی امکان پذیر است با این تفاوت که دانشجو باید در دانشگاه  های خصوصی شهریه ای بسیار بیشتر از دانشگاه های دولتی بپردازد. دانشجویان قبل از ورود به دانشکده پزشکی باید از مورد  پذیرش بودن مدارک فارغ التحصیلی این دانشگاه ها توسط وزارت بهداشت ایران اطمینان حاصل نمایند.

 از جمله دانشگاه های اسپانیا که رشته های پزشکی در آن تحصیل میشوند  دانشگاه کاردنال هررا میباشد . این دانشگاه دروالنسیا قرار دارد . 

 شهریه رشته های پزشکی در اسپانیا

 شهریه رشته های پزشکی در اسپانیا دانشگاه های دولتی بسیار ارزان است و در دانشگاه های مختلف دولتی  از 500 یورو تا 1500 یورو میباشد .پذیرش در رشته پزشکی در دانشگاه های خصوصی اسپانیا بسیار راحت تر از دانشگاه های دولتی میباشد . تحصیل در دانشگاه های خصوصی  در رشته های پزشکی  اسپانیا از شهرت بیشتر و اعتبار بالاتری  برخوردار است . به طور کلی هزینه تحصیل برای دانشجویانی که عضو اتحادیه اروپا هستند در حدود 5000 تا 15000 یورو میباشد. برای دانشجویانی که از کشور های به غیر از اعضای اتحادیه اروپا هستند شهریه پرداختی در رشته پزشکی در اسپانیا بیشتر ازاین مبلغ خواهد بود. به طور کلی در هردو دانشگاه دولتی و خصوصی تحصیل رایگان در اسپانیا در رشته ها ی پزشکی وجود نداشته و دانشجو خود باید هزینه های تحصیلش را تقبل نماید

تحصیل در اسپانیا با مدرک دیپلم و لیسانس

تحصیل در اسپانیا با مدرک دیپلم و لیسانس

امروزه افراد زیادی علاقه مند به تحصیل در خارج از کشور هستند و به دنبال یک کشور خوب با هزینه ی تحصیلی کم هستند. کشور اسپانیا یکی از کشور های اروپایی است که تحصیل در ان تقریبا کم هزینه تر از سایر کشور های اروپایی می باشد. طبق تحقیقات انجام گرفته اسپانیا دارای دانشگاه های عالی با هزینه های مناسبی است.

مقطع لیسانس

تحصیل در مقطع لیسانس در کشور اسپانیا نیازمند دارا بودن مدرک زبان اسپانیایی است. همچنین جهت تحصیل در دانشگاه های کشور اسپانیا باید مدرک دیپلم خود را داشته باشید بهتر است مدرک زبان خود را در ایران کسب کنید تا راحت تر و با سرعت تر بتوانید کار های خود را انجام دهید دوره ی لیسانس در کشور اسپانیا یک دوره ی4 ساله است.در این دوره شما می بایست مبلغی را به عنوان شهریه به دانشگاه مربوطه ارائه دهید. شما می توانید مدتی را نیز به کار کردن مشغول باشید تا بتوانی هزینه ی تحصیل خود را دریافت کنید.  پس از گذراندن  این دوره شما می توانید دوره ی کارشناسی ارشد را به زبان انگلیسی تحصیل کنند.

هزینه ی تحصیل در اسپانیا

همانطور که گفته شد هزینه ی تحصیل در اسپانیا به نسبت کشور های دیگر کم تر است این هزینه در مقطع کارشناسی به صورت میانگین 6000تا36000 یورو می باشد. نکته ی جالب این است که نسبت این هزینه های زندگی در اسپانیا در مقطع دکترا بسیار کمتر است و مبلغی حدود 700 یورو در ماه است و زبان اکثر واحد های درسی انگلیسی می باشد. این دوره در کشور اسپانیا 3 تا 5 سال به طول می انجامد.

هزینه ی تحصیل و زندگی در این کشور به طور میانگین 800 تا1200 یورو می باشد. دانشجویان از زمانی که در دانشگاه های اسپانیا ثبت نام می کنند مورد پوشش درمانی قرار می گیرند.

شرایط اخذ بورسیه ی تحصیلی در اسپانیا به نحو زیر است:

  • فرد باید حتما در کشور حضور داشته باشد.
  • از زمان تحصیل وی بیش از 3سال نگذشته باشد
  • معدل وی زیر16 نباشد.

ویزای تحصیلی اسپانیا

ویزای تحصیلی اسپانیا

اگر قصد ادامه تحصیل در اسپانیا یا زندگی در اسپانیا را دارید می بایست ویزای اسپانیا را داشته باشید تا بتوانید وارد اسپانیا شوید. سفارت اسپانیا در تهران ویزا های گوناگونی به افراد ارائه می دهد که نوع ویزا بستگی به قصد مهاجرت فرد به اسپانیا دارد انواع این ویزا ها شامل:ویزای توریستی،ویزای دیدار با خانواده ویزای تجاری،ویزای تحصیلی و… می باشد. ویزای تحصیلی را افرادی که قصد ادامه تحصیل در اسپانیا را دارند کسب می کنند. قبل اخذ ویزای تحصیلی فرد باید ابتدا مدارکی را به دانشگاه مورد نظر ارائه نماید تا دانشگاه فرد مورد نظر را پذیرش کند. در صورت موفقیت پذیرش دانشجو فرد باید جهت اخذ ویزای تحصیلی در سفارت اسپانیا در کشور خود مراجه کند تا برای شخص ویزای تحصیلی کشور اسپانیا صادر شود.

مدارک لازم جهت اخذ ویزای تحصیلی به شرح زیر می باشد:

  1.مدارک شناسایی فرد شامل پاسپورت شناسنامه کارت ملی و…

  2.مدارک مالی فرد جهت اطلاع از وضعیت مالی وی به این دلیل که مطلع شوند ایا فرد توانایی پرداخت هزینه های ناشی از تحصیل و زندگی در اسپانیا را دارد یا خیر

  3.تکمیل فرمی که جهت در خواست ویزا به فرد داده شده و تحویل ان به سفارت

  4.اخذ پذیرش تحصیلی از دانشگاهی که فرد در ان تحصیل می کرده که این پذیرش باید همراه با مهر دانشگاه باشد.

  5.یک قطعه عکس

  6.بیمه ی مسافرتی که تا سقف30000 یورو را پوشش دهد.

  7.ارائه ی مدارک تحصیلی

سایر مدارک

سایر مدارکی که در متن بالا ذکر شد صرفا مدارک کلی مورد نیاز جهت اخذ ویزای تحصیلی اسپانیا بود. به این منظور که شاید سفارت اسپانیا مدارک بیشتری مدارک بیشتری را از فرد تقاضا کند. بنابراین این مدارک ثابت نمی باشد.

مزایا

اخذ ویزای تحصیلی اسپانیا نیز دارای مزیت های فراوانی است که یکی از انها این است که شما در یکی از کشور هایی که جزو ده کشور برتر دنیاست. همچنین اگر شما جهت تحصیل زبان اسپانیایی را فرا گرفته باشید به دلیل بین المللی بودن این زبان منفعت بزرگی کرده اید. 

نظام اموزشی در اسپانیا

نظام اموزشی در اسپانیا

در اسپانیا همانند ایران کودک وقتی به سنین 3 تا5 سالگی می رسد زمان شروع دوران مهد برای وی فرا می رسد این دوره کودکان را برای دوره ی پیش دبستانی و دبستان اماده می کند. وقتی کودک به سن شش سالگی می رسد تا سن 13 سالگی هزینه های تحصیل در اسپانیا به صورت اجباری باید دوران ابتدایی را بگذراند که گذراندن این دوران می تواند بسته به تصمیم خانواده در داخل مدارس دولتی یا خصوصی باشد. وقتی فرد به سن چهارده سالگی می رسد وارد دوران دبیرستان یا متوسطه می شود که می بایست 3 سال این دوران را بگذراند و پس از ان وارد دوره ی پیش دانشگاهی و دانشگاه شود.

دوران دانشگاه به سه مرحله تقسیم می شود مرحله ی اول شامل سه سال تحصیل در اسپانیا جهت اخذ مدرک دیپلم،دو سال جهت اخذ مدرک مدرک کارشناسی و د رمرحله ی سوم دانشجو مدتی را جهت دفائیه از رساله ی خود می گذراند تا جهت تحصیل در مقطع دکترا اقدام کند. 

چگونگی استخدام معلمان در اموزش و پرورش اسپانیا

استخدام معلمین دوره ی پیش دبستانی و دبستان بر عهده ی دانشگاه های اسپانیا ملی اموزش معلمان است که این دانشگاه وظیفه ی اماده سازی معلمین جهت تدریس مقاطع ابتدایی را بر عهده دارد. به طور کلی اموزش معلمین در دوره ی مقدماتی بر عهده ی دانشکده ی EGBمی باشد این موسسات وابسته به ویزای تحصیلی اسپانیا دانشگاه هاست. هنگامی این دوره ها اتمام می یابد در صورتی که فرد این دوره تحصیل رایگان در اسپانیا را موفقیت پشت سر گذاشته باشد گواهینامه ای برای او صادر می شود که این گواهینامه مبنی بر صلاحیت فرد برای تدریس است و او با این گواهینامه می تواند تدریس را اغاز کند.

این دوره ها سه سال به طول انجامیده و دانشجویان در این مدت نحوه ی چگونگی رفتار با کودکان، چگونگی تدریس صحیح، اموزش تخصصی دوران پیش دبستانی و لغت شناسی را اموزش می بینند.