نظام اموزشی لهستان

نظام اموزشی لهستان

نظام آموزشی کشور لهستان یکی از باکیفیت ترین و عالی ترین سیستم ها در ارائه خدمات آموزشی به افراد است . 

در همه کشوره ها یک نظام آموزشی مناسب باید کلیه  دوره های آموزش از مهد کودک تا دوره دکتری را شامل گردد. بر این اساس ساختار آموزشی کشور لهستان عبارت است از : دوره ابتدایی و راهنمایی و دبیرستان در مدرسه و لیسانس و فوق لیسانس و دکتری در دانشگاه .

دوره ابتدایی از سن 7 سالگی آغاز میگرد که البته ممکن است دانش آموزان قبل از این دوره 1 سال پیش دبستانی را نیز بگذرانند . دوره ابتدایی در کشور لهستان در سن 12 سالگی تمام و دانش آموز پس از این دوره وارد دوره راهنمایی که مدت آن 3 سال است میشود . سن تحصیل دانش آموزان در دوره راهنمایی از 13 تا 16 سال میباشد . پس از تحصیلات راهنمایی دانش آموز وارد دبیرستان میگردد و رشته تحصیلی خود را انتخاب مینماید دبیرستان یک دوره سه ساله است . رشته های دبیرستان در کشور هلند نه تنه در رشته های پایه بلکه انواع  رشته اقتصادی، و تکنیکی نیز برای ورود دانش آموز وجود دارد. پس از طی این دوره دانش آموز در آزمون نهایی به نام بلوغ شرکت میکند . از این آزمون به عنوان ملاکی برای پذیرش در دوره تحصیلات عالی نیز استفاده میگردد . به طوری که به دلیل نهایی بودن وسراسری بودن این آزمون هیچ موسسه آموزش عالی در لهستان مجوز برگزاری آزمونی مشابه آزمون بلوغ را برای پذیرش دانشجو ندارد . اما میتواند از یکسری آزمون های خاص خود و مصاحبه های حضوری برای پذیرش دانشجو استفاده نماید .

براساس نظام آموزشی لهستان زبان تحصیل اکثر دانشگاه های لهستان انگلیسی میباشد . مدت تحصیل در دانشگاه های این کشور وبنا  به رشته تحصیلی در مقطع لیسانس 3تا 4 سال  ، در مقطع ارشد 1تا2 سال  و در مقطع دکتری 2 تا 3 سال میباشد.

جهت کسب اطلاعات بيشتر و مشاوره تلفني تحصيل در خارج از کشور با مشاوران لگال اپلاي در تماس باشيد

021-88288200

ویزای تحصیلی لهستان

ویزای تحصیلی لهستان

تحصیل در لهستان نیازمند اخذ ویزای تحصیلی لهستان و به دنبال ان اخذ پذیرش دانشگاه های لهستان می باشد. اخذ ویزای تحصیلی در هر کشوری نیز نیازمند ارائه ی مدارک و دارا بودن شرایط تحصیل در لهستان می باشد که برای اخذ ان باید مدارک مورد نیاز را به سفارت کشور مربوطه ارائه دهد. 

مدارک لازم برای پذیرش در دانشگاه های لهستان

  1. ارائه ی گواهی که نشان دهد دوره ی تحصیلات مدرسه ای شما به پایان رسیده است و می توانید در دانشگاه های سراسر دنیا تحصیل نمایید. این گواهی می       بایست دارای مهر تاییدیه بوده و قانونی باشد. همچنین به زبان انگلیسی ترجمه شده باشد.
  2. ارائه ی مدرک زبان انگلیسی یا لهستانی برای تحصیل
  3. ارائه ی گواهی معاینه ی پزشکی که نشان دهد هیچ بیماری خاصی ندارید.
  4. سندی که هویت فرد را اشکار نماید
  5. عکس 3 در 4
  6. برای افرادی که در رشته های هنری تحصیل می کنند ارائه ی چند اثر نیز ضروری است.

مدارک لازم برای اخذ ویزای تحصیلی لهستان

اولین قدمی که برای اخذ ویزای تحصیلی لهستان می بایست برداشت اخذ فرم در خواست ویزا و پر کردن ان می باشد. سایر مدارک مورد نیاز در متن زیر امده است.

  1. گواهی مبنی بر دارا بودن شهروندی لهستان از طریق ازدواج، تولد فرزندی، گواهی مرگ همسر و یا ارائه ی کارت سهمیه
  2. ارائه ی مدرکی که مبنی بر دارا بودن توانایی مالی باشد که نشان دهد از  هزینه های تحصیلی در این کشور بر میایید.
  3. قرار داد استخدام
  4. گردش 6 ماهه ی اخیر از بانکی که در ان حساب دارید.
  5. دارا بودن اجازه ی کار فرما برای خروج از لهستان
  6. ارائه ی فرم در خواست ویزای تحصیلی لهستان به صورت پر شده
  7. فرم پرداخت مالیات بر در امد

سایر مدارک گفته شده می بایست پس از اماده سازی به سفارت لهستان تحویل داده شود تا برای فرد ویزای تحصیلی صادر شود. 

شهر های معروف لهستان

شهر های معروف لهستان

در این متن می خواهیم شهر های معروف کشور لهستان و دانشگاه های لهستان و هزینه ی تحصیل در لهستان و هزینه ی زندگی در لهستان را برای شما معرفی کنیم. هدف از این متن اشنا کردن افراد با شهر های این کشور است که قصد دارند به این کشور پهناور سفر کنند. شهر های کشور لهستان دارای تنوع های بسیاری است. بیشتر شهر ها در کشور لهستان دارای جاذبه های گردشگری فراوان و محیط های مناسبی برای افرادی است که به منظور کسب و کار وارد این کشور می شوند زیرا کشور لهستان به طور کلی مکانی فوق العاده جهت کسب در امد است. 

شهر های معروف لهستان

شهر ورشو: شهر ورشو به عنوان پایتخت کشور لهستان با بیش از 1.7 میلیون جمعیت به عنوان بهترین شهر جهت کسب  و کار است. این کشور از نظر اموزشی و مدارس و دانشگاه در سطح بالایی قرار داشته و کیفیت اموزشی عالی دارد. بسیاری از افراد لهستانی جهت به راه انداختن کسب و کار وارد این شهر می شوند. این شهر دارای تعداد زیادی موسسه ی اموزشی و مدارس است به همین علت به عنوان شهر فرهنگ و هنر معرفی می شود. 
شهر کاراکو:این شهر جزو قدیمی ترین شهر های کشور لهستان است که در پایتخت سابق کشور لهستان بوده است. شهر کاراکو محل اقامت خانواده سلطنتی است به همین علت دارای اثار باستانی و گنجینه های بسیار دیدنی است که گردشگران زیادی را به خود جذب می کند. اولین دانشگاه لهستان در این شهر تاسیس شده است. 
شهر کاتوویتس: این شهر به عنوان شهر صنعتی کشور لهستان معرفی می شود. شهر کاتوویتس به نام شهر دانشگاهی کشور لهستان معرفی می شود زیرا در این شهر چندین دانشگاه قرار دارد. 
شهر راکلا:چهارمین شهر بزرگ کشور لهستان است. این شهر با قدمت زیادی که دارد به عنوان قدیمی ترین شهر کشور لهستان است که دارای اثار باستانی فراوانی است. شهر راکلا با شاخه های ابی فراوانی احاطه شده است و دانش اموزان زیادی در زمینه های هنری و تاتر در ان فعالیت می کنند. این شهر شلوغ ترین شب ها را به همراه دارد. 

معرفی کشور لهستان

معرفی کشور لهستان

زندگی در لهستان دارای مزایای بسیاری میباشد . در پاسخ بسیاری از افراد که میگویند زندگی در لهستان چگونه است بایستی گفت زندگی در این کشور ارزان و مقرون به صرفه است و برای بسیاری از افراد که به دنبال زندگی راحت هستند میتواند انتخاب ایده آلی باشد . شهر های کشور لهستان از لحاظ جمعیتی دارای تراکم بالایی هستند وبه همین دلیل افرادمیتوان مطابق با سبک زندگی و انتخاب خود محل زنگدیشان را تعیین کنند.پایین بودن هزینه زندگی در این کشورها در مقایسه با سایر کشورهای اروپایی زندگی در لهستان را برای خیلی از متقاضیان مهاجرت به اروپا در جزء اولویت های انتخابشان میگذارد.

زبان رسمی کشور لهستان

زبان رسمی مردم کشور لهستان ، لهستانی میباشد. زبان لهستان ازجمله زبان های هندو اروپایی به شمار می آید وزیر شاخه زبان های اسلاوی است. بسیاری از مردم در کشور لهستان بسیار به زبان خود متعهد هستند . به طوری که بیشتر افراد مخصوصا کسانی که مسن تر هستند به یادگیری زبا ن ساده انگلیسی علاقه ای ندارند.

دولت برای تحصیل در لهستان و دانشجویان مقطع دکتری تسهیلات ویژه ای در نظر گرفته است وبا توجه به در نظر گرفتن توجه این کشور به بحث تحصیل ، به دانشجویان در پرداخت مخارج تحصیلشان کمک میکند . تحصیل دکتری در لهستان به دو صورت امکان پذیر میباشد 1- تحصیل به صورت بورسیه شدن که خود دانشگاه هزینه های تحصیل را پرداخت میکند 2- شرایط تحصیلی که دانشجو خود مخارج مربوط به تحصیلش را پرداخت میکند .در کشور لهستان به افرادی که به صورت بورسیه تحصیل میکنند حقوقی معادل دو هزار دلار در ماه پرداخت میشود.

وضعیت آموزش در لهستان

کشور لهستان به دلیل کیفیت بالای آموزشی در همه مقاطع و ارزان بودن هزینه های تحصیل در لهستان و هزینه های زندگی و امکان کسب بورسیه برای تحصیل همیشه یکی از انتخاب های افرادیست که قصد مهاجرت تحصیلی رادارند.البته نا گفته نماند که مهاجرت تحصیلی یکی از راهای اخذ اقامت در لهستان میباشد که دانشجو پس از مهاجرت میتواند نسبت به اخذ تابعیت در این کشور اقدام نماید . در لهستان به دلیل اینکه  زبان تدریس واموزش در اکثر دانشگاه ها انگلیسی میباشد داشتن مدرک معتبر بین المللی زبان از شرایط اولیه مهاجرت تحصیلی به لهستان است .