تحصیل رایگان در کانادا

ادامه تحصیل رایگان در کانادا

کشور کانادا کشوری بسیار عالی با دانشگاه ها و اساتید معتبر در سراسر جهان جهت ادامه تحصیل در خارج از کشور است . دانشگاه های این کشور علاوه بر کیفیت عالی اموزشی از هزینه های بسیار کمتری نسبت به کشور های دیگر برخوردار است. نظام اموزشی در این کشور یک نظام پژوهشی شناخته شده در سراسر جهان است و برای اینده دانشجویان و دانش اموزان برنامه های مفیدی را برنامه ریزی کرده است.

دوره های کالج در کانادا

دانش اموزان پس از گذراندن مقطع ابتدایی و متوسطه وارد موسسات کالج می شوند گذراندن دوره های کالج برای افراد جهت ورود به دانشگاه ضروری است. دوره ی کالج 6 ماه طول کشیده و در برخی از رشته ها به 4 سال نیز می رسد.

چگونگی تحصیل رایگان در کانادا

در کشور کانادا تحصیل رایگان برای همه افراد وجود دارد به طوری که همه ی افراد امکان تحصیل رایگان در این کشور را دارند. افرادی که قصد ماندگاری در کشور کانادا را دارند می توانند از طریق اخذ اقامت دائم در کانادا از سن کودکی تا پایان دوره ی دبیرستان که وارد سن 18 سالگی می شوند از اموزش رایگان در این کشور برخوردار شوند. افرادی که به منظور کار به کشور کانادا مهاجرت کرده اند و همراه با خانواده ی خود وارد این  کشور شده اند می توانند از تحصیل رایگان در این کشور هم برخوردار شوند.به این منظور انها می توانند فرزندان خود را در مدارس دولتی کانادا ثبت نام کنند.افرادی که دارای کارت اقامت نیستند و یا در این کشور مشغول به کار نیستند می توانند طبق شرایطی خاص از مدارس رایگان کشور کانادا استفاده کنند.

تحصیل رایگان در مقاطع مختلف دانشگاهی

افرادی که به منظور تحصیل در مقاطع دانشگاهی وارد این کشور می شوند می توانند به صورت تقریبا رایگان در دانشگاه های کانادا تحصیل کنند. لازم به ذکر است که دانشگاه های کانادا کاملا رایگان نیستند بلکه افراد می بایست هزینه ای جهت تحصیل پرداخت کنند اما می توانند با اخذ کمک هزینه های تحصیلی در دانشگاه های کانادا و یا وام دانشجویی بخشی از هزینه های تحصیلی را پرداخت کنند.

 

مراحل و شرایط اخذ ویزای تحصیلی کانادا

شرایط اخذ ویزای تحصیلی کانادا

کانادا حدود 80 دانشگاه و 220 کالج دارد که سالیانه بیش از 13 هزار دانشجو جهت تحصیل در کانادا وارد این کشور میشوند.

ظرفیت پذیرش دانشگاه ها در کانادا

بیشتر دانشگاه های کانادا میزان زیادی از  ظرفیت دانشگاهشان مخصوص دانشجویان داخلی کشور است و تنها 10 درصد از دانشگاه مخصوص اتباع خاجی می باشد.

دریافت ویزای تحصیلی و اخذ پذیرش تحصیل

یکی از سریع ترین راه ها برای افرادی که قصد ورود و ادامه تحصیل در کانادا را دارند گرفتن ویزای تحصیلی کشور کانادا است. زیرا از انجایی که اخذ اقامت برای کشور کانادا در ایران نیازمند مدت طولانی می باشد افراد برای اخذ اقامت دائم در کانادا از طریق گرفتن ویزای تحصیلی اقدام می کنند.

امتیازات اخذ ویزای تحصیلی

 مدت اخذ ویزای تحصیلی کشور کانادا در ایران بسیار کوتاه تر از اخذ ویزای زندگی است و افراد می توانند از طریق مراجعه به سفارت کانادا در تهران در کم ترین زمان ممکن ویزای خود را دریافت کنند.

 با طی کردن دوره ی تحصیلی 2 ساله در کانادا می توان از 5 امتیاز جهت اخذ اقامت دائم در کانادا بهره برد.

 کسانی که دارای ویزای تحصیلی در  کانادا هستند می توانند از داخل کانادا برای اخذ اقامت دائم اقدام کنند و در کم ترین زمان ممکن نسبت به کشور های خارج از کانادا اقامت خود را دریافت کنند.

 از انجا که حداقل 3 سال زندگی جهت اخذ اقامت در کانادا لازم است می توان با تحصیل در کانادا در هرسال و اخذ ویزای تحصیلی که معادل 6 ماه اقامت در کانادا است سریع تر موفق به اخذ ویزای شهروندی شود.

 در بعضی از مواقع اخذ ویزای تحصیلی در کانادا موجب راحت تر شدن اخذ ویزای اقامت در کانادا می شود.