رشته های پرطرفدار در آمریکا

رشته های پرطرفدار در آمریکا

دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی در آمریکا در ارائه دادن تمامی دروس دانشگاهی از شهرت جهانی برخوردار هستند اما با این وجود تحصیل در برخی رشته های دانشگاهی در این کشور در میان تمامی رشته های ارائه شده ی دیگر، از اعتبار و کیفیت بسیاری در تمام دنیا برخوردار می باشد. به همین دلیل هر ساله دانشجویانی از سراسر دنیا برای تحصیل در آمریکا در این رشته های پرطرفدار با دانستن شرایط تحصیل در آمریکا، رقابت سنگینی را پشت سر می گذارند.

تحصیل در رشته های تجربی

همواره تحصیل در رشته هایی مانند علوم سیاسی و روابط بین الملل،حقوق، مدیریت بازرگانی، رشته های مرتبط با کامپیوتر، حسابداری و… در دانشگاه های آمریکا به عنوان رشته های پرطرفدار در آمریکا، زبانزد تمام جویندگان علم بوده است. در ادامعه مطلب با ارائه ی توضیحاتی در رابطه با رشته های حسابداری، علوم سیاسی و حقوق به عنوان برترین ها با شما همراه هستیم.

تحصیل در رشته ی حسابداری

تحصیل در رشته ی حسابداری در آمریکا مشروط به داشتن مدرک زبان و البته تخصص و مهارت های لازم و کاربردی در زمینه ی این رشته می باشد دانشجویانی که در پی اخذ پذیرش از دانشگاه های این کشور در دوره ی ارشد هستند الزامی به داشتن مدرک کارشناسی در همین رشته ندارند ، و صرف اینکه مدرک لیسانس یکی از رشته های اصلی را داشته باشندبرای آن ها کفایت می کند.

دوره ی کارشناسی علوم سیاسی

دانشجویانی که در دوره ی کارشناسی علوم سیاسی کشورآمریکا تحصیل کنند بعد از گذراندن واحدهایی مانند  سیاست تطبیقی، دولت آمریکا، فلسفه و تئوری سیاست ، توسعه بین‌المللی، روابط-امور بین‌الملل، و سیاست عمومی و … مدرکی تحت عنوان BAدریافت خواهند کرد . دروس دوره ی ارشد این رشته به صورت تخصصی در می آیند و دانشجو بعد از گذراندن واحدهای مد نظر مدرک کارشناسی ارشد علوم انسانی یا همان ma و یا مدرک phd را بسته به نوع دانشگاه محل تحصیل دریافت خواهند کرد.

دوره کارشناسی حقوق

دور ه ی تحصیلی کارشناسی حقوق در دانشگاه های امریکا ارائه نمی شود و دانشجویان بین المللی باید مدرک لیسانس را در کشور خود گذرانده و یا دردوره  های آموزشی مختص این رشته که در کشور آمریکا برگزار می شود شرکت کرده و مدرک آن را برای ورود به دو ره ی فوق لیسانی این رشته دریافت نمایند.

ویزای تحصیلی لهستان

ویزای تحصیلی لهستان

تحصیل در لهستان نیازمند اخذ ویزای تحصیلی لهستان و به دنبال ان اخذ پذیرش دانشگاه های لهستان می باشد. اخذ ویزای تحصیلی در هر کشوری نیز نیازمند ارائه ی مدارک و دارا بودن شرایط تحصیل در لهستان می باشد که برای اخذ ان باید مدارک مورد نیاز را به سفارت کشور مربوطه ارائه دهد. 

مدارک لازم برای پذیرش در دانشگاه های لهستان

  1. ارائه ی گواهی که نشان دهد دوره ی تحصیلات مدرسه ای شما به پایان رسیده است و می توانید در دانشگاه های سراسر دنیا تحصیل نمایید. این گواهی می       بایست دارای مهر تاییدیه بوده و قانونی باشد. همچنین به زبان انگلیسی ترجمه شده باشد.
  2. ارائه ی مدرک زبان انگلیسی یا لهستانی برای تحصیل
  3. ارائه ی گواهی معاینه ی پزشکی که نشان دهد هیچ بیماری خاصی ندارید.
  4. سندی که هویت فرد را اشکار نماید
  5. عکس 3 در 4
  6. برای افرادی که در رشته های هنری تحصیل می کنند ارائه ی چند اثر نیز ضروری است.

مدارک لازم برای اخذ ویزای تحصیلی لهستان

اولین قدمی که برای اخذ ویزای تحصیلی لهستان می بایست برداشت اخذ فرم در خواست ویزا و پر کردن ان می باشد. سایر مدارک مورد نیاز در متن زیر امده است.

  1. گواهی مبنی بر دارا بودن شهروندی لهستان از طریق ازدواج، تولد فرزندی، گواهی مرگ همسر و یا ارائه ی کارت سهمیه
  2. ارائه ی مدرکی که مبنی بر دارا بودن توانایی مالی باشد که نشان دهد از  هزینه های تحصیلی در این کشور بر میایید.
  3. قرار داد استخدام
  4. گردش 6 ماهه ی اخیر از بانکی که در ان حساب دارید.
  5. دارا بودن اجازه ی کار فرما برای خروج از لهستان
  6. ارائه ی فرم در خواست ویزای تحصیلی لهستان به صورت پر شده
  7. فرم پرداخت مالیات بر در امد

سایر مدارک گفته شده می بایست پس از اماده سازی به سفارت لهستان تحویل داده شود تا برای فرد ویزای تحصیلی صادر شود. 

فوق لیسانس و دکترا در بلاروس

فوق لیسانس و دکترا در بلاروس

دانشگاه های کشور بلاروس برای تحصیل در بلاروس برای دانشجویان خارجی امتیازی مثبت و تاثیر گذار می باشد. افرادی که تحصیل در دانشگاه های بلاروس را برای تحصیلات تکمیلی خود انتخاب می کنند به خود یک فرصت عالی و طلایی برای تحصیل در خارج از کشور را می دهند. کشور بلاروس کشوری امن و ارام برای تحصیل می باشد و همچنین هزینه های تحصیلی در بلاروس بسیار معقول و مقرون به صرفه می باشد. 

تحصیل در مقطع کارشناسی در کشور بلاروس

شرط ورود به  دانشگاه های بلاروس در مقطع کارشناسی گذراندن دوره های پاتفک می باشد. این دوره های 9 ماه به طول انجامیده و تقریبا شبیه به دوره های پیش دانشگاهی در ایران می باشد. دوره های پاتفک فرد را برای تحصیل در دانشگاه اماده می سازد. دوره های کارشناسی بلاروس 4 سال به طول می انجامد. هزینه ای که یک فرد دانشجو در این مقطع پرداخت می کند بین 3000 تا 3500 دلار در سال می باشد. 

تحصیل کارشناسی ارشد در بلاروس

کارشناسی ارشد در بلاروس نیز نیازمند گذراندن دوره های پاتفک می باشد. دوره های پاتفک در این دوره مختص یادگیری زبان است. در صورتی که شما کارشناسی را در بلاروس گذرانده باشید راه کوتاه تری را پیش رو خواهید داشت. طول مدت تحصیل در این دوره 2 سال است. در پایان این دوره شما با ارائه ی پایان نامه و دفائیه موفق به اخذ مدرک خواهید شد هزینه ی تحصیلی کارشناسی 3500 تا 4000 دلار در سال است. 

تحصیل دکترا در بلاروس

طول مدت تحصیل دکترا در بلاروس 3 سال می باشد. این دوره بیشتر به شکل تحقیقاتی می باشد و فرد در حال پژوهش است تا خواندن دروس تئوری. همچنین فرد پس از  پایان تحصیلات در این مقطع با ارائه ی یک پایان نامه مدرک خود را از دانشگاه اخذ می کند. هزینه ی تحصیل در این مقطع بین 4000 تا 4500 دلار است. 

ویزای تحصیلی ترکیه

ویزای تحصیلی ترکیه

ورود به کشور ترکیه برای افراد خارجی ، مستلزم داشتن اجازه ی ورود به خاک این کشور می باشد.  عزیمت کردن به خاک ترکیه از راه های مختلفی امکان پذیر است. مثلا از راه سرمایه گذاری، دریافت ویزای کار، دریافت ویزای تحصیلی و نیز برای سیاحت در این کشور. در این میان مهاجرت از طریق تحصیل ، در ساله های اخیر بسیار مورد توجه افراد به خصوص دانشجویان خارجی قرار گرفته است.

دانشگاه های ترکیه

از آن جا که دانشگاه های ترکیه در سراسر دنیا دارای اعتبار بوده و مدارک صادر شده از جانب دانشگاه های آن برای تمامی کشورها مورد قبول و تایید است. لذا افراد زیادی برای پذیرش در دانشگاه های کشور و اخذ ویزای تحصیلی ترکیه ، با یکدیگر رقابت می کنند.

با توجه به این نکته که ورود و اقامت در ترکیه برای دانشجویان خارجی بدون داشتن ویزای تحصیلی ترکیه امکان پذیر نیست . پس اولین گام بعد از پذیرش در دانشگاه های این کشور، گرفتن ویزای تحصیلی ترکیه به عنوان مجوزی برای تردد و تحصیل در این کشور می باشد.

مهم ترین  مدارک لازم برای اخذ ویزای تحصیلی ترکیه شامل موارد زیر می باشد.

  • کپی از اولین صفحه ی پاسپورت
  • فرم درخواست ویزای دانشجویی
  • نامه ی اخذ پذیرش در دانشگاه های ترکیه 
  • بعد از دریافت ویزای تحصیلی ترکیه دانشجو بایستی به اداره ی امنیت رفته و درخواست صدور دفترچه ی اقامت بدهد.

به علاوه ادامه ی تحصیل در ترکیه در مراکز آموزش عالی بنا به دلایلی مانند: نزدیک بودن به ایران، تایید مدارک کشور ترکیه توسط وزارت علوم، هزینه های تحصیل در ترکیه مشابه با کشور ایران و … بسیار مورد اقبال دانشجویان ایرانی قرار گرفته است. افزون بر این موارد می توان یکی از دلایل افزایش آمار دانشجویان ایرانی در دانشگاه های ترکیه را، عدم نیاز به اخذ ویزای تحصیلی ترکیه برای ایرانیان ، دانست.

دانشجویان ایرانی در صورت پذیرش در دانشگاه های ترکیه ، بدون نیاز به ویزا می توانند به این کشور وارد شده و در دانشگاه ها ادامه ی تحصیل بدهند.

آشنایی با جغرافیای سیاسی-اجتماعی و آموزشی اسلواکی

آشنایی با جغرافیای سیاسی-اجتماعی و آموزشی اسلواکی

اسلواکی کشوری واقع در اروپای مرکزی است که با اتریش، لهستان، چک و مجارستان همسایه میباشد . پلیتخت این کشور شهر براتیسلاوا با جمعیتی در حدود 413000 نفر میباشد. کوشیتسه، نیترا و ژیلینا سه شهر مهم و اصلی اسلواکی به شمار می آیند.

حال با توضیح مطالبی در رابطه با جغرافیای سیاسی-اجتماعی و آموزشی در اسلواکی مطلب را ادامه می دهیم.

حکومت اسلواکی

حکومت اسلواکی دارای بر فعالیت سه رکن اصلی مجلس، رییس جمهور و دولت استوار است که نام سیاسی دموکراسی پارلمانی را بر نوع حکومت کشور می نهند. رییس جمهور این کشور با رای مستقیم مردم برای مدت 4 سال به این سمت منصوب میشود اسلواکی عضو اتحادیه ی اروپی، پیمان ناتو ، منطقه ی یورو و منطقه یشنگن نیز میباشد. که مجموعه این ها تشکیل دهنده ی آگاهی های پایه در رابطه با جغرافیای سیاسی در اسلواکی هستند.

در رابطه با مبحث جغرافیای اجتماعی در اسلواکی باید به مطالبی مانند دین مردم کشور که 13 درصد بی دین هستند و عده ی زیادی  پیرو مسیحت میباشند وبه زبان اسلواکی تکلم میکنند و بزرگترین اقلیت کشور را مجارها تشکیل میدهند ، سخن به میان آورد.

 سازمان و جغرافیای آموزشی اسلواکی

از نظر سازمان و جغرافیای آموزشی در اسلواکی، مدارس این کشور به سه گروه دولتی ، خصوصی و کلیسا تقسیم میشوند ولی تمام انها زیر نظر یک نظام استاندارد اموزشی در حال فعالیت هستند. مقطع  ابتدایی به دو دوره ی کلاس اول تا چهارم و پنجم تا نهم تقسیم میشود. که بعد از آن دوره ی متوسطه آغاز شده و دانش اموزان را برای تحصیل در مقاطع بالاتر و یا ورود به بازار کار آموزش میدهند. 

دانشگاه های اسلواکی در رشته ها و مقاطع مختلف تحصیلی، اثدام به پذیرش دانشجو میکنند. که چنانچه درخواست ورود به یک دانشگاه یا رشته زیاد باشد اقدام به برگزاری ازمون ورودی می نمایند.

دوره ی لیسانس و فوق لیسانس در اسلواکی

دوره ی لیسانس 3 تا 4 سال است و فوق لیسانس 1 تا 2 سال و دکترا نیز 3 تا 4 سال تعریف شده است که داشتن مدرک زبان و ارائه دادن پایان نامه در این دوره برای دانشجویان الزامی میباشد. تقریبا میتوان گفت که 100 درصد مردم این کشور باسواد هستند وبه همین دلیل و تقریبا همگی به زبان انگلیسی نیز به عنوان زبان دوم مسلط میباشند و جزو 6 کشود اول در اتحادیه ی اروپا از لحاظ درصد باسوادی محسوب میشوند.

معرفی کشور فرانسه

معرفی کشور فرانسه

یکی از باکیفیت ترین سیستم های تحصیلی در جهان سیستم تحصیلی فرانسه است. سالیانه دهها هزار دانشجو به دلیل کیفیت بالای تحصیل در فرانسهو هزینه ی تحصیل در فرانسه به این کشور مهاجرت میکنند .  برای ورود به دانشگاه های فرانسه هیچ گونه آزمون یا کنکور خاصی وجود ندارد و در هر مقطعی میتوان  در فرانسه به  تحصیلات خود ادامه دهید . در همه ناحیه ها ومناطق فرانسه دانشگاه های با کیفیت ومعتبر وجود دارد به همین دلیل است که اکثر دانشجویان دنیا تحصیل در فرانسه را انتخاب میکنند . در فرانسه زمانبندی کلاس ها توسط خود دانشجو تنظیم میگردد و به همین دلیل شاغل بودن دانشجو نمی تواند مانع  تحصیل او شود. هر دانشجو میتواند  15 الی 20 ساعت در هفته را  کار کند.

تحصیل دکترا در فرانسه

تحصیل دکترا در فرانسه معمولا 3-4 سال  به طول می انجامد در خصوص گرفتن مدرک دکترا در فرانسه باید مقالات زیادی را در روزنامه های این کشور ثبت کرد و در اخر دوره تحصیلی پایان نامه معتبری را ارائه داد. آزمون پس از آن به شکل ارائه به یک هیئت منصفه در یک انجمن عمومی  به نام ” soutenance ” برگزار می گردد. سپس اعضای هیئت منصفه از متقاضی سوال می پرسند. برتری تحصیلی، همراه با بعضی از ارزان ترین هزینه های زندگی در فرانسه و تحصیل، باعث می شود که بسیاری از افراد که قصد ادامه تحصیل را دارند فرانسه را  برای برنامه های دکترا انتخاب میکنند.

موقعیت کشور فرانسه

کشور فرانسه بزرگ‌ترین کشور اروپای غربی و اتحادیه اروپا و همچنین سومین کشور بزرگ در همه قاره اروپا به‌شمار می‌آید. جمعیت فرانسه در حال عبور از مرز ۶۷ میلیون نفر است. جمعیت فرانسه در سال گذشته میلادی 265 هزار نفر، معادل چهار دهم درصد  افزایش داشته است . .افزایش جمعیت در فرانسه را میتوان در نتیجه ی سیاست های تشویقی دولت های پیشین فرانسه و نقش حمایتی دولت های پیشین دانست .

پیشینه رشته پزشکی در فرانسه

فرانسه کشوری است که رشته و پیشینه  پزشکی آن در دنیا زبان زد بوده وتوانسته ۱۳ جایزه نوبل برای فیزیولوژی ویا پزشکی را کسب نماید. بیشتر کشفیات مهم پزشکی مانند سندرو دان، اولین پیوند کلیه، واکسن هپاتیت ب، ویروس ایدزوچندین مورد دیگر توسط دانشمندان فرانسوی انجام شده است . در کشور فرانسه  دوره مدرک دکتری عمومی 9 سال به طول می انجامد که برای گرفتن تخصص یک یا دوسال به این مدت اضافه میگردد . تحصیل پزشکی در فرانسه بسیار متنوع است. تعداد محدود ظرفیت در مدرسه های پزشکی هر ساله از طریق یک سیستمی به نام  numerous clauses برای پذیرش پزشکی در فرانسه مشخص

شهریه رشته های پزشکی در چین

شهریه رشته های پزشکی در چین

کشور چین از جمله کشور های آسیای شرقی است که مدارک پزشکی اکثر دانشگا های آن موردتایید وزرت بهداشت ایران میباشد. دانشگا ه علوم پزشکی چین به عنوان نخستین دانشکده پزشکی در چین میباشد . برای ورود به دانشگاه های چین نیازی به آزمون ورودی نیست . شهریه دانشگاهای پزشکی چین بسیار ارزانتر از کشور غربی است به طوری که میزان شهریه پزشکی در چین در مقایسه با کشور های انگلستان و آمریکا ،  یک سوم شهریه رشته پزشکی در این کشور ها میباشد. در سال های اخیر تعداد دانشگا ه هایی که رشته پزشکی را به صورت انگلیسی ارائه می دهند روبه افزایش بوده و این امر سبب  استقبال دانشجویان بین المللی بسیاری برای تحصیل دررشته های پزشکی این کشوربوده است . کشور چین 150دانشکده پزشکی  دارد که در 49 دانشکده آن علوم پزشکی به زبان انگلیسی تحصیل میگردد .و دربقیه دانشکده های چین زبان تحصیل زبان چینی میباشد. 

دانشگا های چین

در دانشگا های چین تحصیل در رشته های پزشکی به زبان انگلیسی یک دوره 6 ساله است که 4 سال از این دوره صرف آموزش و 2در  سال آخر دانشجو به دوره های کارورزی در بیمارستان هاس چین مشغول میگردد . از دانشگا ه های کشور چین که رشته های پزشکی در آن تحصیل میگردد میتوان به دانشگاه پکن – دانشگا ه سینگوا – دانشگا ه فودان – دانشگا ه شلنگهای تانگ جایو – دانشگا ه نانجینگ – دانشگا ه شیان جایو تانگ – دانشگاه شانتو و دانشگاه شاندونگ نام برد . شهریه تحصیل در رشته های پزشکی در این دانشگا ه ها بسته به زبان تحصیل متفاوت است . به طوری که در رشته پزشکی به زبان انگلیسی در دانشگا ه شاندونگ شهریه سالانه در حدود 7200 دلار میباشد  در صورتی که شهریه رشته پزشکی به زبان چینی در این دانشگاه  سالانه 7000 دلار میباشد .

شرایط تحصیل در دانشگاه های پزشکی چین

ذر کشور چین شروع سال تحصیلی دردانشگاه های پزشکی  از ماه شهریور (سپتامبر ) و تا پایان خرداد(جولای )ادامه دارد .شهریه رشته های پزشکی دردانشگاه های چین بسته به نوع دانشگاه ، شهری که دانشجو در آن تحصیل میکند و زبان و تحصیل رایگان در چین متفاوت است  . اما میزان این شهریه برای کلیه رشته های پزشکی به طور میانگین در حدود 4000دلار تا 8000دلار میباشد.

مراحل و شرایط اخذ ویزای تحصیلی سوئد

مراحل و شرایط اخذ ویزای تحصیلی سوئد

اخذ ویزای تحصیلی سوئد یکی از راه های مهاجرت و کسب اقامت دائم  کشور سوئد و البته گشت و گذار موقت در سایر کشور های عضو اتحادیه اروپاست. شرایط و ضوابط صدور این برای دانشجویان بین المللی با توجه به اینکه شهروند کدام شهر هستند متفاوت است و البته باید گفت که دانشجویان مقیم اتحادیه اروپا به طور کلی الزامی برای دریافت ویزای تحصیلی سوئد ندارند.

اخذ ویزای تحصیلی سوئد بعنوان مجوزی برای تردد در آنجا شناخته میشود که بدون دریافت این روادید ، کسی حق ورود به مرزهای آن  کشور را ندارد.

احراز یک سری شرایط عمومی برای همه افراد متقاضی اخذ ویزای تحصیلی سوئد ، الزامیست که عبارتند از:

  • داشتن مدرک پذیرش دانشگاه سوئد
  • دارا بودن گذرنامه ای با اعتبار حداقل 6 ماه
  • داشتن برنامه تحصیلی تمام وقت 
  • پرداخت قسط اول شهریه دانشگاه مقصد
  • داشتن بیمه سلامت (مشروط به داشتن قصد اقامت کمتر از یکسال)
  • دانشجوی خارجی علاوه بر شرایط فوق باید مدارکی به شرح زیر را برای ارائه دادن به سفارت به جهت اخذ ویزای تحصیلی سوئد آماده نمایند:
  • ارائه ی درخواست آنلاین و پر کردن فرم اینترنتی
  • کپی صفحات گذرنامه همراه با اطلاعات شخصی و مدت اعتبار و مجوز اقامت در کشور های دیگر
  •       پرداخت هزینه های صدور ویزا (که بتیستی به صورت نقدی در سفارت پرداخت شود)
  •       نامه تمکن مالی که دال بر توانایی پرداخت هزینه شخص  و احیانا خانواده اش در آینده و در طول زمان تحصیل و اقامت شخص در کشور فوق  باشد
  •       دو قطعه عکس جدید 4*6 روتوش نشده
  •       نامه دریافت  پذیرش از یکی از  دانشگاه های سوئد
  •       پاکت نامه به همراه تمبر که آدرس روی آن قید شده باشد.

 در ابتدا ویزای موقت برای فرد صادر میشود که بعد از شروع به تحصیل دانشجو میتواند اعتبار آن را تمدید کند .

ویزای تحصیلی این کشور امکان تبدیل شدن به ویزای کاری را ندارد و فرد باید با برگشت به کشور متبوع خود، درخواست جداگانه ای را برای اخذ ویزای کار برای دانشگاه سوئد بفرستد.

مراحل و شرایط اخذ ویزای تحصیلی در اسپانیا

مراحل و شرایط اخذ ویزای تحصیلی در اسپانیا

افرادی که قصد ادامه تحصیل در اسپانیا را دارند باید ابتدا کشور مورد نظر خود را انتخاب کنند پس از ان می بایست درباره ی کشوری که انتخاب کرده اند اطلاعاتی بدست اورند. اطلاعاتی مانند اینکه ایا این کشور برای تحصیل مناسب است یا اینکه جهت ادامه تحصیل در اسپانیا چه مقدار باید هزینه کرد،چگونگی و شرایط اخذ ویزای تحصیلی در اسپانیا و هزینه تحصیل در اسپانیا و همچنین تحصیل رایگان در اسپانیا چگونه است؟ و در نهایت هزینه زندگی در اسپانیا چه قدر است؟ را در این متن توضیح مختصری درباره ی چگونگی اخذ ویزا و مدارک لازم جهت دریافت ان خواهیم داد.

شرایط ورود به اسپانیا

افرادی که عضو کشورهای اروپایی هستند با افرادی که خارج از محدوده ی قاره ی اروپا هستند شرایط ورودشان به اسپانیا متفاوت است.افرادی که عضو کشور های اتحادیه ی اروپا هستند باید دارای گذر نامه ی معتبر،کارت شناسایی و همچنین یک ID مخصوص باشند. اما شرایط برای افراد عضو کشور های غیر از اتحادیه ی اروپا متفاوت است این افراد باید دارای یک ارائه نامه از وضعیت مالی خود باشند تا ثابت کنند در مدت تحصیل می توانند از عهده ی هزینه های مربوط به تحصیل و زندگی در انجا بر بیایند. مدرک مورد نیاز دیگر که شخص می بایست دارا باشد ارائه ی انگیزه نامه است. در این انگیزه نامه فرد باید هدف و قصد خود از مهاجرت و تحصیل در کشور اسپانیا را عنوان کند. 

تحصیل در مقاطع کارشناسی یا ارشد در اسپانیا

اگر شما قصد تحصیل در مقاطع کارشناسی یا ارشد را دارید جهت اخذ ویزا می بایست مدرک دیپلم را با خود به همراه داشته  باشید و به دانشگاه ارائه دهید. در اکثر دانشگاه های اسپانیا نیز شخص متقاضی باید دارای مدرک زبان باشد. بنابراین افراد باید حتما مدرک زبان اسپانیایی یا انگلیسی را دارا باشند که بهتر است مدرک زبان اسپانیایی را اخذ نمایند چرا که بیشتر رشته ها در دانشگاه های کشور اسپانیا به زبان اسپانیایی ارائه می شود. افراد متقاضی بهتر است قبل از ورود به کشور مدرک زبان خود را گرفته باشند چرا که در غیر این صورت ممکن است در کشور اسپانیا با مشکل رو به رو شوند. 

شرایط تحصیل در قبرس

شرایط تحصیل در قبرس

سالانه افراد زیادی تصمیم به تحصیل در کشور قبرس می گیرند. بیشتر این افراد خواهان تحصیل در قبرس در دوره های دانشگاهی هستند و کمتر افرادی برای تحصیلات قبل دانشگاهی وارد این کشور می شوند. تحصیل در قبرس دارای شرایط خاصی می باشد که باید از ان مطلع بود. علاوه بر این برای تحصیل در قبرس باید از نظام اموزشی در این کشور نیز مطلع بود. در این متن افرادی که علاقه مند به تحصیل در قبرس هستند را با شرایط تحصیل در قبرس اشنا می کنیم. 

چگونگی تحصیل در قبرس در مقاطع مختلف

جهت ورود به دانشگاه های قبرس شما می بایست ازمون ورودی دهید  تا در صورت قبولی بتوانید وارد دانشگاه شوید. یکی از شرایط تحصیل در قبرس اخذ پذیرش تحصیلی می باشد. شما برای اینکه بتوانید در این کشور تحصیل کنید می بایست از دانشگاه مورد نظر ویزای تحصیلی قبرس کسب نمایید. 

مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزای تحصیلی

  1. مدارک تحصیلی و ریز نمرات دبیرستان به صورت ترجمه شده. 
  2. مدارک تحصیلی پیش دانشگاهی به همراه ریز نمرات تحصیلی در این دوره به صورت ترجمه شده. 
  3. در صورتی که بخواهید در مقطع کارشناسی ارشد و دکترا تحصیل کنید می بایست مدارک دانشگاهی و ریز نمرات را به صورت ترجمه شده ارائه دهید. 
  4. ارائه ی انگیزه نامه در صورتی قصد شما تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد و دکترا باشد. 
  5. ارائه ی 2 توصیه نامه
  6. فتوکپی از پاسپورت
  7. یک قطعه عکس

چرا قبرس؟

  • امکان دریافت بورسیه ی تحصیلی
  • به مدرک زبان نیاز ندارد. 
  • به مصاحبه و امتحان ورودی نیاز ندارد. 
  • امکان اخذ انتقالی از دانشگاه های این کشور به کشور های دیگر
  • کم بودن فاصله ی مسافتی با کشور ایران
  • دارای دانشگاه ها و مدارک اخذ شده ی معتبر از این دانشگاه ها. 
  • اجازه ی کار تا سقف 20 ساعت.