شهریه رشته های پزشکی در فرانسه

شهریه رشته های پزشکی در فرانسه

یکی از کشور های محبوب برای مهاجرت تحصیلی به کشور فرانسه میباشد . دانشمندان و پزشکان این کشور از گذشته تا به امروز افتخارات بسیاری را در به دست آوردن جوایز نوبل و مقام های نخست در رشته های پزشکی را کسب نموذهاند.از جمله این دست آوردها کشف ژن سندرم ذاون ، واکسن هپاتیت ، پیوند کلیه کشف ویروس اچ آی وی و دها کشف مهم دیگر بوده است

تحصیل در رشته های پزشکی

تحصیل در رشته های پزشکی عمومی در کشور فرانسه 9 سال به طول می انجامد و دوره دندانپزشکی در کشور فرانسه 5تا 6 سال مییباشد. تحصیل در فرانسه در رشته های پزشکی در دو بخش دولتی و خصوصی امکانپذیر میباشد. هزینه تحصیل در فرانسه و در دانشگاه های فرانسه  و در دانشگاه های خصوصی در رشته های پزشکی بسیار بالا میباشد. به طوری که شهریه سالنه ای که دانشجویان رشته های پزشکی باید بپردازند در دانشگا اهی خصوصی در حدود450یورو خواهد بود و در برخی از دانشگا  اهی خصوصی این مبلغ تا 7000 یورو در سال متغیر است 

.در فرانسه تعدادی دانشگاه دولتی وجود دارد که به علت هزینه های پایین و مقرون به صرفه ای که دارند طرفداران بسیاری برای تحصیل در رشت های پزشمی این دانشگاه وجود دارد از جمله این دانشگاه ها میتوان به تحصیل رشته پزشکی در دانشگاه علم وتکنولوژی فرانسه با شهریه سالانه 270یورو اشاره نمود همچنین سه دانشگاه مرکزی اکو دی ناتنز و دانشگاه دو ماین و موسسه گرنوبل از دانشجویان رشته های پزشکی خود سالانه شهریه ای در حدود 450، 500 و 1000 یورو دریافت می نمایند

سه دانشگا ه فرانسه که از برترین دانشگا اهی پزشکی این کشور هستند 

شهریه دانشگاه در کانادا

شهریه دانشگاه در کانادا

سالیانه افراد زیادی به کشور کانادا مهاجرت می کنند. این افراد هدف های متفاوتی برای مهاجرت به کانادا دارند. این افراد معمولا یا برای زندگی و یا برای تحصیل وارد این کشور می شوند. افرادی که کشور کانادا را برای ادامه تحصیل انتخاب می کنند باید بدانند ایا این کشور برای تحصیل مناسب است؟هزینه های تحصیل در این کانادا چقدر است؟در ادامه در متن به این قبیل سوالات پاسخ داده می شود. 

هزینه ی تحصیل در کانادا

برای اطلاع از هزینه ی زندگی در کشور کانادا باید به مقطع تحصیلی فرد، موسسه و یا دانشگاهی که فرد انتخاب می کند بستگی دارد. نوع دانشگاه و مدارس نیز مهم است در کانادا موسسات خصوصی و دولتی وجود دارد که هزینه ی تحصیل درکانادا و یا دانشگاه های دولتی کانادا ارزان تر از دانشگاه های خصوصی است. این هزینه در استان های مختلف متفاوت است مثلا هزینه ی تحصیل در استان اونتاریو بالاتر از استان های دیگر است. اما میزان این هزینه در استان کبک کمتر است. 

هزینه ی تحصیل در دوره ی زبان 

هزینه ی تحصیل در دوره ی زبان برای هر ترم که حدودا 4 ماه به طول می انجامد بین 5 تا6 دلار در ماه است. هزینه ی دوره های کالج  برای هر ترم 4 ماهه 7 دلار و این هزینه در دوره ی لیسانس بین 14.600 تا 17.7943 بنا بر گروه تحصیلی متغیر است. در دوره ی فوق لیسانس و دکتری  این هزینه بین 12.742 تا 16.460 دلار متفاوت است. تحصیل در کشور کانادا در مقایسه با کشور های استرالیا و نیوزلند بسیار پایین تر است. در این کشور می توانید با اخذ بورسیه ی تحصیلی هزینه های تحصیلی را کمتر کنید این بورسیه ها و کمک هزینه های تحصیلی در مقطع فوق لیسانس و دکتری معمولا وجود دارد. 

هزینه ی تحصیل برای دانشجویان بین المللی در مقایسه با دیگر دانشجویان

میانگین این شهریه ها برای دانشجویان بین المللی  بین 12000 تا20000دلار است. این هزینه برای دانشجویان کانادایی بین 3000تا5000 دلار در سال است. 

شهر های معروف استرالیا

شهر های معروف استرالیا

یکی از مهم ترین شهر های استرالیا شهر ملبورن است این شهر در سال1835 بنیان شده است. شهر ملبورن در گذشته هایی نه چندان دور بار ها به عنوان بهترین شهر جهان معرفی شده است. شهر ملبورن به دلیل داشتن دانشگاه های استرالیا پس از کشور های لندن، بوستون و توکیو به عنوان بالاترین شهر دانشگاهی جهان شناخته می شود. دانشگاه ملبورن،معروف ترین دانشگاه شهر ملبورن است. شهر ملبورن در زمینه ی ورزشی نیز معروف است و پایتخت ورزش استرالیا می باشد. 

شهر ادلاید

شهر ادلاید با عنوان پر جمعیت ترین شهر استرالیا در جنوب کشور واقع شده است. این شهر پرجمعیت در سال 1836 به عنوان محلی برای اسکان مهاجرانی که به این کشور می ایند بنا شده است. شهر ادلاید چندین بار جزو  ده شهر برتر دنیا معرفی شده است. جمعیتی که در این شهر زندگی می کنند حدودا1300000 نفر است. این شهر دارای 3 دانشگاه است که هر سه دانشگاه جزو دانشگاه های برتر جهان هستند. 

بریزبین

بریزبین شهر معروف و بزرگ دیگری در استرالیا است. این شهر پرچمعیت مرکز ایالت کویینزلند نیز معرفی شده است. بریزبین پس از شهر های ملبورن و سیدنی سومین شهر بزرگ و پرجمعیت استرالیاست که در سال 1824 تاسیس شده است. این شهر  نیز دارای جاذبه های گردشگری فراوانی است. 4 دانشگاه در این شهر وجود دارد که شامل کویینزلند،جیمزکوک،دانشگاه فنی کویینزلند و دانشگاه گرفیت است. 

شهر پرت

مرکز ایالت استرالیای غربی شهر پرت است که یکی دیگر از شهر های معروف در استرالیاست. این شهر با جمعیتی زیاد چهارمین شهر پر جمعیت استرالیاست که در سال 1829 بنیان گذاری شده است. این شهر به دلیل دارا بودن منابع گسترده ی طبیعی و سرعت در ساختار مناسب برای مهاجرت به استرالیا از پر سرعت ترین شهر های استرالیاست جشن روز ملی استرالیا در این شهر در برگذار می شود. 

تحصیلات تکمیلی در بلژیک

تحصیلات تکمیلی در بلژیک

سالانه افراد زیادی جهت گذراندن تحصیلات تکمیلی فکر مهاجرت به کشورهای خارجی هستند.که بلژیک نیز همواره دانشجویانی از کشور های مختلف را برای ادامه تحصیل در این مرحله مورد پذیرش قرار میدهد ولی با این وجود این کشور بخاطر استفاده از دو زبان اصلی فرانسوی و هلندی در آموزش های خود و سخت بودن آموختن این دو زبان از طرف دانشجویان و همچنین بالا بودن هزینه های زندگی در آن نسبت به سایر کشورها، کمتر مورد توجه افراد دانشجد قرار گرفته است. و به عقیده بسیاری از افراد بنا به همین دلایل برگزیدن این کشور برای تحصیلات پایینتر مقرون به صرفه نبوده و ادامه تحصیل در مقاطع تحصیلات تکمیلی آن هم بیشتر در دوره دکتر با دریافت بورسیه توصیه شده است.

طول دوره کارشناسی ارشد در بلژیک

با این وجود دوره تحصیلات تکمیلی همواره متقاضیان خاص خود را دارد. طول دوره کارشناسی ارشد بصورت میانگین 1 تا 2 سال تخمین زده شده است. در برخی از دانشگاه ها از زبان انگلیسی برای تدریس و آموزش استفاده میشود که دانشجو میتواند در صورت مطابقت شرایطش با پذیرش آن دانشگاه برای تحصیل در آن واحد ها اقدام نماید.

اخذ پذیرش مقطع فوق لیسانس در بلژیک

مدارک مورد نیاز جهت اخذ پذیرش مقطع فوق لیسانس کشور بلژیک شامل مدارک سوابق تحصیلی، مدارک دال بر تسلط به زبان انگلیسی، توصیه نامه از اساتید سابق و مدارک شناسایی به همراه گواهی اثبات استطاعت مالی از یکی از بانک های ایرانی میباشد.

افرادی که مدرک فوق لیسانس خود را از دانشگاه های بلژیک دریافت کرده اند شانس بیشتری برای ورود به مقطع دکتری این کشور پیدا میکنند. در این کشور تحصیل در بلژیک در این مقطع برای افراد متضمن دریافت حقوق میشود . طول دوره تحصیلی دکتری بطور میانگین4 سال است که  برای برخی ازدانشجویان  این مدت تا 5 سال نیز طول کشیده است.

شرایط کار در بلژیک

افراد در طی دوره تحصیلی خود میتوانند سی ساعت در هفته کار کنند. مواردی مثل تحصیل رایگان در بلژیک ، دریافت حقوق ماهانه، دریافت بیمه برای خود وسایر افراد خانواده ،از مزایای تحصیل و استفاده از بورسیه در مقطع دکتری بلژیک هستند.

نظام آموزشی بلژیک

نظام آموزشی بلژیک

بخش آموزشی هر کشور یکی از مهم ترین قسمت های یک نظام میباشد که شاید بتوان گفت تکیه گاه تمام برنامه ریزی های آن کشور است. زیرا در جوامع توسعه یافته امروزی علم بعنوان زیربنای پیشرفت شناخته شده و بنابراین بایستی یک نظام هدفمند بر هر کشور حکمرانی کند. لذا این نظام در هر کشوری بنابر مقتضیات متفاوت ، مختلف است . با توجه به این مقدمه در این مطلب به بررسی شرایط تحصیل در بلژیک و نظام آموزشی کشور بلژیک میپردازیم. 

آموزش در بلژیک

تحصیل در کشور بلژیک از سن 6 سالگی آغاز شده و به مدت 12 سال یعنی تا پایان 18 سالگی به طول می انجامد. که گذراندن این دوره برای تمام افراد جامعه بعنوان آموزش اجباری تعریف شده است.

 دوره آموزشی جدید در کشور بلژیک شامل آموزش متوسطه در دو سطح بوده که خود به رشته  ها اصلی عمومی، فنی، حرفه ای و هنری و که آموزش در انها نیز نهایتا به  ورود به مرحله آموزش عالی و یا اشتغال منتج میگردد، دسته بندی میشوند. 

این نوع آموزش در تمام مدارس فرانسه زبان و آلمانی زبان تدریس میشود. 

آموزش نوع دوم یا همان نظام آموزش سنتی  بلژیک شامل سه رشته فنی و حرفه ای و عمومی میشود که سیستم این نوع از آموزش مناطق هلندی زبان این کشور را دربرمیگیرد.

چنان چه دانش آموزش قصد مبادرت به اشتغال داشته باشد  گذراندن دوره 6 ساله آموزش متوسطه و نیز طی کردن دوره ای یک ساله تخصصی برای ورود او به بازار کار الزامی است.

همچنین فرد جهت ورود به دوره دانشگاه های بلژیک موظف به سپری کردن دوره یکساله ی پیش دانشگاهی میباشد. 

آموزش پاره وقت در این نظام نیز مختص افراد 6 تا 15 ساله است که فقط در آخرین سال دوره تحصیلات اجباری برای آنها برگزار خواهد شد. که به تعداد 360  ساعت برای سال اول ، و 240 ساعت برای سال دوم این دوره، در نظر گرفته شده است.

شهر های معروف اسپانیا

شهر های معروف اسپانیا

کشور اسپانیا یکی از کشور های زیبا در در قاره اروپا است . در کشور اسپانیا  شهر های توریستی با جاذبه های خاصی وجود دارد. یکی از شهر های اسپانیا شهر مادرید بزرگترین شهر این کشور و به عنوان پایتخت اسپانیا میباشد . این شهر پس از شهر های لندن و برلین به عنوان سومین شهر بزرگ اتحادیه اروپا شناخته میشود . این شهر یکی از با قدمت ترین شهرهای کشور اسپانیا میباشد . جمعیت این شهر در حدود 3500000 نفر میباشد . از جاذبه های گردشگری شهر مادرید میتوان به کاخ سلطنتی ، موزه باستان شناسی و سه موزه دل پرادو و موزه ملی و موزه تایسن نام برد. از نظر علایق ورزشی  مردم این شهر میتوان به علاقه آن ها به تیم محبوبشان که افتخارات بسیاری برای شهر مادرید کسب نموده است و  باشگاه فوتبال رئال مادرید  نام ئبرد .

بارسلونا

شهر بارسلونا نیز پس از شهر مادرید دومین شهر پر جمعیت اسپانیا به شمار می آید. این شهر یکی از شهرهای بخش خودمختار کاتولیک کشور اسپانیا و به عنوان پایتخت این بخش و از بنادر مهم کشور اسپانیا به شمار می اید . جمعیت این شهر در حدود 1700000 نفر است. این شهردر زمینه های بازرگانی و تجارت ، سرگرمی هنری و ورزشی یک شهر مشهور در نیا به حساب می اید .بارسلونا همانند مادرید دارای ذجاذبه های دیدنی و منظره های طبیعی زیبایی است . در این شهر قدیمی موزه های بسیاری نظیر موزه پیکاسو ، موزه دریا نوردی و موزه کاتلونیا و… وجود دارد.

والنسیا

پس از شهر بارسلونا سومین شهر بزرگ و مهم اسپانیا شهر والنسیا میباشد . این شهر در کنار رودخانه تریا و در بخش غربی دریای مدیترانه بنا شده است .این شهر در حدود 820000 جمعیت دارد . در این شهر از تمام زیر ساخت های قدیمی شهر بهره گرفته شده است تا شهری زیبا مطابق با جذابیت های معاصر ساخته شود. شهر سویا نیز از دیگر شهر های اسپانیا است که هرساله توریست های بسیاری را به خود جذب مینماید 

هزینه زندگی در اسپانیا

هزینه زندگی در اسپانیا

کشور اسپانیا به عنوان پنجا ه و دومین کشور بزرگ جها ن یکی از کشورهای
زیبای اروپاییست . این کشور در حدود 505992 کیلو متر مربع مساحت دارد و به عنوان بزرگترین
کشور اروپای غربی شناخته میشود . به دلیل برخی شرایط ویزه و امتیازهایی که در این  کشور وجود دارد مهاجران زیادی اسپانیا را به
عنوان مقصد خود انتخاب میکنند که از این حیث جمعیت این کشور با افزایش چشم گیری
همراه شده است .

زندگی در اسپانیا

زندگی در اسپانیا بر خلاف تصور خیلی ها تجربه راحتی نمیباشد و به دلیل
قوانین محکمی که وجود دارند محدودیت های ویژ ه ای را به خصوص برای افراد مهاجر
ایجاد میکند . در سالهای اخیر نرخ بیکاری در اسپانیا  افزایش چشم گیری داشته است و علت اصلی آن هجوم
مهاجران برای زندگی کار و تحصیل در اسپانیا میباشد. به طوری که مهاجران زیادی به
دلیل نبود کار و شرایط اید ه ال این کشور را ترک میکنند در این کشور بیشترین هزینه
هایی که میشود مربوط به هزینه خوردو خوراک میباشد و بعد آن هزینه های مربوط به
تامین مسکن است .هزینه های مربوط به پوشاک و تفریحات و  هزینه های رفت و آمد و حمل و نقل و هزینه های
عمومی مثل برق آب و گرمایش از دیگر هزینه های زندگی در اسپانیا  است .

هزینه های زندگی در اسپانیا

میزان هزینه های فرد بسته به شرایط و سبک زندگی و محل زندگی در
اسپانیا متفاوت است به طوریکه اجاره یک آپارتمان 
در مرکز شهر هزینه ای بیشتر از اجاره همان متراژ در حومه شهر دارد.

مردم اسپانیا به برگزاری جشن ها و فستیوال های گاو بازی در دنیا
مشهورند . مردم این کشوربه شدت به ورزش به ویژه ورزش فوتبال علاقه مند  هستند . مردمان این سرزمین بسیار خونگرمند و
برگزاری مهمانی ها از ویژگی های ذاتی این مردمان است و از حضور مهاجران در جشن ها
و شادی های خود استقبال میکنند . که این خود یکی از دلایلی است که افراد زیادی را
برای مهاجرت به کشور اسپانیا  علاقه مند
میسازد

 

قوانین آموزشی اتریش

قوانین آموزشی اتریش

نظام رسمی تعلیم و تربیت در کشور های مختلف بر اساس معیار های مختلف تعریف شده در آن کشور، مختلف میباشد وبر همین اساس در هر نظام آموزشی دسته ای از قوانین و باید هاو نباید ها تعریف شده است که افراد محصل درآن نظام ، موظف به رعایت آن هنجارها میباشند.

در کشور اتریش نیز همانند سایر نقاط دنیا مجموعه ای قوانین در نظر گرفته شده است که بر این اساس میتوان ساختار اصلی آموزشی اتریش را به سه دسته آموزش پایه، ابتدایی،آموزش متوسطه یک و متوسطه دو  تقسیم کرد.

مقطع ابتدایی اتریش:

 در اتریش از دوران مدرسه  در سن 6 سالگی آغاز می شود. در این مرحله کودک به مدرسه عمومی (ابتدایی) می رود. مرحله مقدماتی چهار سال به طول می انجامد. 

مقطع متوسطه یک در اتریش: 

پس از پایان مقطع ابتدایی، مقطع متوسطه یک آغاز می‌شود. در این مقطع دانش آموزان، از امکان تحصیل در اتریش در مدارسی همانند سطح عالی از مدرسه عمومی، دبیرستان، مدرسه متوسطه جدید یا مرحله ابتدایی از مدرسه عالی عمومی. بهره مند هستند. طول این دوره آموزشی 4 سال تعریف شده است

 مقطع متوسطه دو در کشور اتریش :

 این دوره بعد از  مقطع متوسطه یک آغاز می شود. دانش آموزان از امکان استفاده از:

  • مدارس پلی تکنیک،
  • مدارس علمی/فنی،
  • مدارس متوسطه حرفه ای،
  • دوره های آموزشی مشاغل پزشکی-بهداشتی،
  • مدارس عالی حرفه ای، 

و همچنین دوره مقدماتی حرفه ای و دوره آموزشی همگرایی حرفه ای نیز بهره می برند.

در پایانِ مقطع متوسطه دو، این امکان برای دانش آموزان وجود دارد که در مراکز آموزشی غیردانشگاهی  به تحصیلات خود ادامه دهند. در این مقطع، دانش آموزان می توانند در مدارس تخصصی، دانشگاه های اتریش کالج یا مثلا فرهنگستان مشاغل پزشکی/ بهداشتی به ادامه تحصیل در اتریش بپردازند. 

زبان رسمی مردم اتریش

زبان رسمی در کشور اتریش زبان آلمانی است ولی اکثر مردم این کشور به زبان انگلیسی نیز بعنوان زبان دوم مسلط هستند. لذا استفاده از این دو زبان در تعالیم آموزشی اتریش نیز بصورت یک قانون لازم الاجرا درآمده است .

معرفی کشور پرتغال

 معرفی کشور پرتغال

پرتغال کشوری  در جنوب غربی اروپا  و دارای مرزآبی  با اسپانیا و از طرفی دیگر، اقیانوس اطلس  می باشد. پایتخت 

این کشور، لیسبون است  . دین مردم پرتغال مسیحیت و مذهب  آن ها کاتولیک هستند. 

سلالانه افراد زیادی باتوجه به عضو بودن پرتغال در اتحادیه اروپا و داشتن اب و هوای مناسب و شرایط خاص این کشور متقاضی 

مها جرت به پرتغال از راههای مختلفی، از جمله پناهندگی، تحصیل ، ازدواج، خرید ملک ، سرمایه گذاری در این کشور و کار 

و… ، مهاجرت  می کنند .

مدارک مورد نیاز برای مهاجرت به اروپا به شرح ذیل میباشد:

پاسپورت معتبر برای همه اعضای خانواده – شناسنامه – عقدنامه – گواهی عدم سوء  پیشینه برای افراد بالای 16 سال – برای 

افراد بالای 18 سال نامه رسمی از دانشگاهی که فرد در آنجا  تحصیل کرده ومدارکی که نشان دهد افراد بالای 18 سال متاهل 

نیستند . تمامی این مدارک باید به تایید کنسولگری پرتغال برسند. 

یکی از کشور هایی که هزینه تحصیل در آن پایین میباشد کشور پرتغال است .به همین دلیل متقاضیان بسیاری تحصیل در کشور پرتغال را انتخاب میکنند  . پذیرش دانشجو در پرتغال، منوط به اخذ و ارائه مدرک دیپلم است.متقاضیان ورود به مقطع کارشناسی 

می توانند با ارائه این مدرک، برای ادامه تحصیل در دانشگاه اقدام نمایند . ادامه تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد ادر دانشگاه های پرتغال  نیز دو سال به طول می انجامد. پذیرش در مقطع دکتری مستلزم دفاع از رساله میباشد ومد  زمان تحصیلی ان 3تا 5 سال است .

بسیاری از افراد کشور پرتغال برای زندگی انتخاب میکنند به این دلیل که قوانبن راحت تری برای اخذ اقامت دائم و زندگی و خرید ملک ارزانتر و هزینه زندگی منسب تر وجود دارد . این کشور دارای اب و هوای عالی  و غذاهای باکیفیت ، سواحل بکر و زیبایی های منحصر به فرد است  که از مواردی هستند که مورد توجه  فرد متقاضی مهاجرت به پرتغال قرار میگیرند .  پایتخت این کشور لیسبون است که یکی از امن ترین و باکیفیت ترین شهرها برای زندگی میباشد ونرخ جرم و جنایت در این شهر بسیار پایین است 

ویزای تحصیلی فرانسه

ویزای تحصیلی فرانسه

افرادی که عضو کشور های اتحادیه ی اروپا هستند نیاز به اخذ ویزای تحصیلی فرانسه ندارند انها تنها به یک گذر نامه و مدارک شناسایی نیاز دارند.

جهت تحصیل در فرانسه چند نوع ویزا وجود دارد که بستگی به مدت زمان اقامت شما  و قصد شما دارد.

اولین ویزا ویزای شینگن است که این ویزا معمولا برای افرادی است که قصد اقامت در مدت کمی را دارند. اگر فرد اطمینان داشته باشد که مدت زمان اقامت او در کشور سه ماه به طول می انجامد باید درخواست اخذ ویزای شینگن دهد این ویزا به صورت رایگان ارائه می شود و مهلت تمدید ندارد. 

اخذ اقامت با گذرنامه

اگر قصد شما از مسافرت تنها یک امتحان ورودی یا یک کنکور باشد در آن زمان شما باید درخواست اخذ ویزای امتحان ورودی بدهید اگر شما نمره ی قبولی در امتحان کسب کنید می توانید پس از ان یک گذر نامه گرفته و درخواست اخذ اقامت کنید. 

اخذ ویزای بلند مدت

اگر تحصیل شما بیش از 6  ماه در کشور فرانسه طول بکشد در ان صورت شما نیاز به اخذ ویزای بلند مدت دارید این ویزا برای تحصیل رایگان در کشور فرانسه نیاز است. ویزای بلند مدت در صورتی که تحصیلات شما بیش از شش ماه به طول بی انجامد مانند یک مجوز اقامت عمل کرده تا زمان تحصیلی شما به پایان برسد. این مدت به طور تقریبی 3 سال برای اخذ مدرک لیسانس و دو سال برای کارشناسی ارشد و 4 سال جهت اخذ مدرک دکتراست. 

اقامت با ویزای تحقیقاتی

اگر شما دارای مدرک کارشناسی ارشد یا دکتری هستید و قصد دارید ادامه تحصیل در فرانسه را شروع کنید به منظور شرکت در یک پژوهش  بگذرانید دانشگاه شما می توانید با ارائه ی یک ویزای تحقیقاتی کار شما را اسان تر کند . برای این کار شما نیازمند یک تاییدیه از یک موسسه ی معتبر هستید  که این تاییدیه شامل موضوع پروژه مدت ان  و… است. این تاییدی می بایست مهر شده باشد که شما ان را به همراه درخواست ویزا تحویل سفارت دهید.