فوق لیسانس و دکتری در اتریش

افرادی که مدرک کارشناسی خو را از دانشگاه های ازاد یا سراسری در ایران کسب کرده اند می توانند جهت پذیرش فوق لیسانس اتریش اقدام کنند اما این دلیل که دانشگاه های اتریش در مقطع فوق لیسانس یک سال جلوتر از دانشگاه های ایران است ممکن است داوطلب یک سال پایین تر بنشیند و پس از ان به صورت پیوسته وارد کارشناسی ارشد شوند. 

طول دوره های دکتری در اتریش نیز حدود 5 سال میباشد که هر سال دارای دو ترم است که ترم اول در اسفند ماه و ترم دوم نیز از مهر ماه شروع میشود.

مدارک مورد نیاز جهت پذیرش دکترا در اتریش:

  1. کپی تمام صفات پاسپورت
  2. 12 قطعه عکس 
  3. ترجمه ی شناسنامه و کارت ملی
  4. ترجمه ی مدارک کارشناسی و کارشناسی ارشد به همراه ریز نمرات
  5. دو عدد توصیه نامه از اساتید قبلی
  6. رزومه
  7. مدرک زبان(انگلیسی یا المانی)
  8. گواهی اشتغال به تحصیل و عدم منع تحصیلی

پذیرش با مدرک لیسانس در اتریش

متقاضیان ایرانی می توانند با قبولی در کنکور سراسری و ارائه ی گواهی اشتغال به تحصیل در مقطع لیسانس به منظور اخذ پذیرش با مدرک لیسانس در اتریش اقدام کنند. لازم به ذکر است که دانشگاه های اتریش برای برخی از رشته ها مانند هنر نیاز به شرکت در ازمون های  ورودی دارند.افرادی که مدرک فوق دیپلم دارند امکان اخذ پذیرش فوق لیسانس در اتریش  را دارند. 

     شرایط پذیرش دانشگاه های دولتی اتریش

  • فرد دانشجوی ارشد یا فارغ التحصیل کارشناسی در ایران باشد.
  • زبان تدریس در اکثر رشته ها المانی می باشد در واقع رشته های زبان انگلیسی نیاز به داشتن نمره ی بالای6 در ایلتس را دارد.
  • شهریه در دانشگاه های اتریش حدود 385 تا750 یورو در هر ترم است.

جهت کسب اطلاعات بيشتر  با مشاوران لگال اپلاي در تماس باشيد

021-88288200

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *