ویزای تحصیلی لهستان

ویزای تحصیلی لهستان

تحصیل در لهستان نیازمند اخذ ویزای تحصیلی لهستان و به دنبال ان اخذ پذیرش دانشگاه های لهستان می باشد. اخذ ویزای تحصیلی در هر کشوری نیز نیازمند ارائه ی مدارک و دارا بودن شرایط تحصیل در لهستان می باشد که برای اخذ ان باید مدارک مورد نیاز را به سفارت کشور مربوطه ارائه دهد. 

مدارک لازم برای پذیرش در دانشگاه های لهستان

  1. ارائه ی گواهی که نشان دهد دوره ی تحصیلات مدرسه ای شما به پایان رسیده است و می توانید در دانشگاه های سراسر دنیا تحصیل نمایید. این گواهی می       بایست دارای مهر تاییدیه بوده و قانونی باشد. همچنین به زبان انگلیسی ترجمه شده باشد.
  2. ارائه ی مدرک زبان انگلیسی یا لهستانی برای تحصیل
  3. ارائه ی گواهی معاینه ی پزشکی که نشان دهد هیچ بیماری خاصی ندارید.
  4. سندی که هویت فرد را اشکار نماید
  5. عکس 3 در 4
  6. برای افرادی که در رشته های هنری تحصیل می کنند ارائه ی چند اثر نیز ضروری است.

مدارک لازم برای اخذ ویزای تحصیلی لهستان

اولین قدمی که برای اخذ ویزای تحصیلی لهستان می بایست برداشت اخذ فرم در خواست ویزا و پر کردن ان می باشد. سایر مدارک مورد نیاز در متن زیر امده است.

  1. گواهی مبنی بر دارا بودن شهروندی لهستان از طریق ازدواج، تولد فرزندی، گواهی مرگ همسر و یا ارائه ی کارت سهمیه
  2. ارائه ی مدرکی که مبنی بر دارا بودن توانایی مالی باشد که نشان دهد از  هزینه های تحصیلی در این کشور بر میایید.
  3. قرار داد استخدام
  4. گردش 6 ماهه ی اخیر از بانکی که در ان حساب دارید.
  5. دارا بودن اجازه ی کار فرما برای خروج از لهستان
  6. ارائه ی فرم در خواست ویزای تحصیلی لهستان به صورت پر شده
  7. فرم پرداخت مالیات بر در امد

سایر مدارک گفته شده می بایست پس از اماده سازی به سفارت لهستان تحویل داده شود تا برای فرد ویزای تحصیلی صادر شود. 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *