مراحل و شرایط اخذ ویزای تحصیلی سوئد

مراحل و شرایط اخذ ویزای تحصیلی سوئد

اخذ ویزای تحصیلی سوئد یکی از راه های مهاجرت و کسب اقامت دائم  کشور سوئد و البته گشت و گذار موقت در سایر کشور های عضو اتحادیه اروپاست. شرایط و ضوابط صدور این برای دانشجویان بین المللی با توجه به اینکه شهروند کدام شهر هستند متفاوت است و البته باید گفت که دانشجویان مقیم اتحادیه اروپا به طور کلی الزامی برای دریافت ویزای تحصیلی سوئد ندارند.

اخذ ویزای تحصیلی سوئد بعنوان مجوزی برای تردد در آنجا شناخته میشود که بدون دریافت این روادید ، کسی حق ورود به مرزهای آن  کشور را ندارد.

احراز یک سری شرایط عمومی برای همه افراد متقاضی اخذ ویزای تحصیلی سوئد ، الزامیست که عبارتند از:

  • داشتن مدرک پذیرش دانشگاه سوئد
  • دارا بودن گذرنامه ای با اعتبار حداقل 6 ماه
  • داشتن برنامه تحصیلی تمام وقت 
  • پرداخت قسط اول شهریه دانشگاه مقصد
  • داشتن بیمه سلامت (مشروط به داشتن قصد اقامت کمتر از یکسال)
  • دانشجوی خارجی علاوه بر شرایط فوق باید مدارکی به شرح زیر را برای ارائه دادن به سفارت به جهت اخذ ویزای تحصیلی سوئد آماده نمایند:
  • ارائه ی درخواست آنلاین و پر کردن فرم اینترنتی
  • کپی صفحات گذرنامه همراه با اطلاعات شخصی و مدت اعتبار و مجوز اقامت در کشور های دیگر
  •       پرداخت هزینه های صدور ویزا (که بتیستی به صورت نقدی در سفارت پرداخت شود)
  •       نامه تمکن مالی که دال بر توانایی پرداخت هزینه شخص  و احیانا خانواده اش در آینده و در طول زمان تحصیل و اقامت شخص در کشور فوق  باشد
  •       دو قطعه عکس جدید 4*6 روتوش نشده
  •       نامه دریافت  پذیرش از یکی از  دانشگاه های سوئد
  •       پاکت نامه به همراه تمبر که آدرس روی آن قید شده باشد.

 در ابتدا ویزای موقت برای فرد صادر میشود که بعد از شروع به تحصیل دانشجو میتواند اعتبار آن را تمدید کند .

ویزای تحصیلی این کشور امکان تبدیل شدن به ویزای کاری را ندارد و فرد باید با برگشت به کشور متبوع خود، درخواست جداگانه ای را برای اخذ ویزای کار برای دانشگاه سوئد بفرستد.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *