ویزای تحصیلی کانادا

اخذ ویزای تحصیلی کانادا نیازمند چند شرط می باشد که فرد متقاضی باید دارا باشد:

دارای پذیرش از یک موسسه ی معتبر مانند کالج باشد. همچنین جهت دریافت ویزای تحصیلی کانادا باید فرد مسلط به زبان انگلیسی باشد که در صورت نداشتن مدرک باید هر چه سریع تر اقدام کند.همچنین اگر فرد قصد اخذ پذیرش تحصیلی برای دانشگاه های طراز اول کانادا را داشته باشد باید در دروس اختصاصی رشته ی خود نمرات بالایی داشته باشد. فرد باید هزینه ی تحصیل و زندگی در کانادا را نیز در نظر داشته باشد و توان مالی کافی جهت تامین این هزینه ها را دارا باشد. با توجه به اطلاعاتی که از اداره ی شهروندی به دست امده هر فرد علاوه بر هزینه ی شهریه کانادا در طول سال نیاز به 10000 دلار برای تامین مخارج زندگی در کانادا را دارد. مورد دیگر جهت اخذ ویزای تحصیلی کانادا داشتن سلامت کامل فرد و نداشتن سابقه ی جرم است. همچنین مدارک شما نیز باید کامل باشد.

افراد در سه موقعیت زمانی می توانند درخواست اخذ ویزا کنند:

لحظه ی ورود به کانادا که این موقعیت در حال حاضر برای افراد ایرانی،افغانی و تاجیک امکان پذیر نمی باشد.

پس از ورود به کانادا که این گزینه بیشتر برای افرادی است که سابقه ی تحصیل در کانادا را قبلا داشته و الان می خواهند در یک مقطع دیگری تحصیل کند. موارد دیگری هم هست که در خصوص کسانی است که با ویزای کار به منظور ادامه تحصیل در کانادا وارد می شوند.

 ویزای تحصیلی برای خانواده

مورد دیگر ویزای تحصیلی برای خانواده است که طبق مقررات افرادی که دارای ویزای تحصیلی کشور کانادا هستند هر یک از اعضای خانواده که بخواهند پس از ورود به کانادا می توانند در خواست اخذ ویزای تحصیلی نمایند.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *