مراحل و شرایط اخذ ویزای تحصیلی کانادا

شرایط اخذ ویزای تحصیلی کانادا

کانادا حدود 80 دانشگاه و 220 کالج دارد که سالیانه بیش از 13 هزار دانشجو جهت تحصیل در کانادا وارد این کشور میشوند.

ظرفیت پذیرش دانشگاه ها در کانادا

بیشتر دانشگاه های کانادا میزان زیادی از  ظرفیت دانشگاهشان مخصوص دانشجویان داخلی کشور است و تنها 10 درصد از دانشگاه مخصوص اتباع خاجی می باشد.

دریافت ویزای تحصیلی و اخذ پذیرش تحصیل

یکی از سریع ترین راه ها برای افرادی که قصد ورود و ادامه تحصیل در کانادا را دارند گرفتن ویزای تحصیلی کشور کانادا است. زیرا از انجایی که اخذ اقامت برای کشور کانادا در ایران نیازمند مدت طولانی می باشد افراد برای اخذ اقامت دائم در کانادا از طریق گرفتن ویزای تحصیلی اقدام می کنند.

امتیازات اخذ ویزای تحصیلی

 مدت اخذ ویزای تحصیلی کشور کانادا در ایران بسیار کوتاه تر از اخذ ویزای زندگی است و افراد می توانند از طریق مراجعه به سفارت کانادا در تهران در کم ترین زمان ممکن ویزای خود را دریافت کنند.

 با طی کردن دوره ی تحصیلی 2 ساله در کانادا می توان از 5 امتیاز جهت اخذ اقامت دائم در کانادا بهره برد.

 کسانی که دارای ویزای تحصیلی در  کانادا هستند می توانند از داخل کانادا برای اخذ اقامت دائم اقدام کنند و در کم ترین زمان ممکن نسبت به کشور های خارج از کانادا اقامت خود را دریافت کنند.

 از انجا که حداقل 3 سال زندگی جهت اخذ اقامت در کانادا لازم است می توان با تحصیل در کانادا در هرسال و اخذ ویزای تحصیلی که معادل 6 ماه اقامت در کانادا است سریع تر موفق به اخذ ویزای شهروندی شود.

 در بعضی از مواقع اخذ ویزای تحصیلی در کانادا موجب راحت تر شدن اخذ ویزای اقامت در کانادا می شود.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *