نظام و وضعیت اموزشی اتریش

نظام اموزشی اتریش

نظام اموزشی اتریش به صورت یک زنجیره از سطوح و مراحل مختلف می باشد. مهد کودک ها مخصوص کودکان3 تا6 سال می باشد به طور کلی مهد کودک ها از نظام اموزشی اتریش جدا نیست. هر کس که علاقه مند به تاسیس یک مهد کودک باشد میبایست شرایط خاصی را مبنی بر قیومیت مهد کودک را رعایت کند. مهد کودک ها همانند دیگر مراکز اموزشی به صورت دولتی و خصوصی می باشد. دوره ی اموزشی ابتدائی نیز به مدت 4 سال میباشد. معمولا تعداد دانش اموزان در یک کلاس حدود 30 نفر میباشد اگر تعداد دانش اموزان به حد نصاب نرسد چندین سال ممکن است در یک کلاس ادغام شود. کلاس های پیش دبستانی نیز به طور معمول در مدارس ابتدائی برگزار میشود. دوره ی متوسطه نیز4 مقطع را در خود دارد(پنجم تا هشتم)در این مدارس تعداد معلمان و کلاس ها با توجه به جمعیت دانش اموزان متغیر است.

کالج در اتریش

کالج های فنی و حرفه ای در اتریش در سطح مقدماتی نه تنها دوره های اموزش جامع دارند بلکه دوره های اموزش برای مشاغل خاص در جامعه را نیز ارائه می دهند مدارس کالج در اتریش به صورت تمام وقت میباشد وبر روی اموزش عملی در ازمایشگاه ها و بخش های عملی متمرکز شده اند. دوره های این مدارس1 تا 4 سال میباشد. 

دانشگاه های اتریش

برای ورود و ثبت نام در دانشگاه های اتریش میبایست در حال تحصیل در دانشگاه های اتریش ایران و مدرک قبولی در کنکور را داشته باشید متقاضیان لیسانس در اتریش لازم است مدرک زبان المانی را دارا باشند در غیر این صورت میبایست برای اخذ مدرک اقدام کنید. برای اخذ دکترا در اتریش نیز همانند لیسانس باید در حال تحصیل در دانشگاه در خار یا داخل اتریش باشید. طول مدت دکترا اتریش 5 سال میباشد. شهریه دوره های دکترا در اتریش سالیانه حدود380 یورو می باشد.اما بعضی از دانشگاه های اتریش از جمله دانشگاه گراتس این مبلغ را در صورتیکه دانشجو حداقل 9 واحد را با موفقیت گذرانده باشد باز میگرداند.

تحصیل در فنلاند با دیپلم و لیسانس

تحصیل در فنلاند با دیپلم و لیسانس

مراکز آموزش عالی کشور فنلاند، به طور کلی به دو دسته پلی تکنیک (حرفه ای) و معمولی تقسیم می شوند. 

پلی تکنیک :

لازمه ورود به این مراکز گرفتن دیپلم حرفه ای کشور فنلاند و یا معادل آن است. این دانشگاه ها ، بیشتر از مسائل تئوری، در رابطه با تقویت مهارت و مسائل عملی، و توانائی حرفه ای فرد، فعالیت می کنند. به همین دلیل، بیشتر دانشجویان این مراکز را ، افراد شاغل با سنین بالا ، تشکیل می دهند. مدرک دانشگاه های فنلاند ، ابزار بسیار خوبی برای یافتن شغل مناسب، و ورود به بازار کار  حرفه ای است. به دلیل اعتبار مدرک این مراکز نزد وزارت علوم ایران ایرانی ها نیز میتوانند در این مراکز ادامه تحصیل در فنلاند را پیش بگیرند.

دانشگاه های معمولی:

این دانشگاه ها روند مشابهی به مراکز آموزش عالی سایر نقاط دنیا دارند و بیشتر تمرکز آنها، روی تدریس مسائل تئوری است.

افراد بعداز  به پایان رساندن تحصیلات ماقبل دانشگاه در فنلاند، واخذ مدرک مربوط به آن، ونیز بعد از شرکت در آزمون ورودی، می توانند تحصیلات خود را در مقطع لیسانس در مراکز این کشور از سر بگیرند ،آموزش در مقطع کارشناسی به زبان فنلاندی صورت می گیرد.و طول دوره ، سه تا چهار سال می باشد. بغیر از رشته های پزشکی و هنر بیشتر رشته ها در این مقطع تحصیل در فنلاند رایگان است.

ادامه تحصیل در فنلاند

در مرحله بعد دانشجویانی که موفق به اخذ مدرک لیسانس از کشور فنلاند یا سایر کشورها، شده اند، می توانند جهت ادامه تحصیل، در مقطع کارشناسی ارشد، اقدام کنند، مشروط به اینکه معدلی بالای 13 و نمره 6.5 آیلتس ، را داشته باشند. طول  دوره کارشناسی ارشد در کشور فنلاند، دوسال تعریف شده است. تدریس در دانشگاه ها در مقطع کارشناسی ارشد،تماما به زبان انگلیسی صورت می گیرد. نکته قابل توجه این است که دانشجویان در این دو دوره بورسیه تحصیلی دریافت نمیکنند و فقط میتوانند از طریق 20 ساعت کار در هفته هزینه های اقامت و تحصیل خود را تامین کنند.

اجاره خانه و خوابگاه دانشجویی درسوئد

اجاره خانه و خوابگاه دانشجویی در سوئد

سوئد از جمله کشورهای است که دانشجویان بسیاری متقاضی تحصیل در سوئد هستند . کسانی که به این کشور مهاجرت میکنند در درجه اول باید به فکر تامین مسکن در کشور سوئد  باشند در کشور سوئد بسته به اینکه فرد در کدام شهر ودر کدام قسمت میخواهد مستقر شود یافتن مسکن  اندکی سخت است .  در شهر های کوچک سوئد نسبت به شهر های بزرگتر آن واحد های آپارتمانی بیشتر در دسترس دانشجویان برای سکونت وجود دارد . دانشجویانی که تحصیل و سکونت در شهر های بزرگی مانند گوتنبرگ ، اوپسالاو  لوند را انتخاب میکنند دیر تر میتوانند مسکن مورد نظر خود را به دلیل وجود تقاضای زیاد و کم بودن آپارتمان  پیدا کنند .

بهترین کار برای نداشتن دغدغه به لحا ظ یافتن  مسکن ، این است که  هنگام پذیرش در دانشگاه مورد نظر خوابگاه خودرا نیز همزمان  رزرو کرده باشید .

مهاجرت تحصیلی به سوئد

کسانی که به سوئد برای تحصیل و یا دانشگاه های سوئد و یا شرایط تحصیل در سوئد و یا تحصیل رایگان در سوئد مهاجرت میکنند میتوانند برای تامین مسکن خود  زندگی در خوابگا ه های دانشجویی را تجربه نمایند . در خوابگاه های دانشجویی سوئد  معمولا افراد بسیاری از سراسر دنیا زندگی میکنند و زندگی از این حیث میتواند آشنایی با فرهنگ های مختلف در دنیا را به همراه داشته باشد.این خوابگاه ها  دارای امکاناتی از قبیل آشپز خانه ، سالن مطالعه و امکانات دیگری هستند که به صورت مشترک بین دانشجویان ساکن استفاده میگردند.هزینه خوابگاه های دانشجویی در سوئد باتوجه به سکونت در اتاق مستقل یا مشترک بین 3 تا 4 هزار کرون میباشد .

زندگی در سوئد

اگر دانشجو تمایلی به زندگی در خوابگاه های دانشجو نداشته باشد یا به هر دلیل دیگری موفق به دریافت خوابگاه دانشجویی نگردد باید باتوجه به محل سکونت خود در جستجوی خانه یا اپارتمان مناسبی باشد .

قیمت اجاره ماهیانه  آپارتمان دانشجویی در شهر های کوچک  سوئد  بین 2تا 3هزار کرون در شهر های متوسط  2300تا 4300 کرون و در شهر های بزرگ مانند گوتنبرگ حدود 2500 تا 4500 کرون میباشد. همچنین میتوان برای کم شدهن بهای اجاره هم اتاقی یا هم خانه ای را پیدا نمود که در این صورت تمام هزینه های زندگی در سوئد و هزینه های مصرفی مانند آ ب و برق و تلفن نیز تقسیم میگردد.

دانشگاه های مورد تایید وزارت علوم در اسپانیا

دانشگاه های مورد تایید وزارت علوم در اسپانیا

کشور اسپانیا یکی از کشورهای زیبای اروپاییست . این کشور دارای پنج زبان ملی است . زبان این کشور اسپانیایی میباشد . که پس از زبان انگلیسی از جمله زبان هایی است که افراد زیادی به دنبال یادگیری آن هستند . 

نظام آموزشی کشور اسپانیا

تمام سطوح آموزشی کشور اسپانیا از ارزش و اعتبار ویژه ای برخوردار است .به همین دلیل افراد زیادی مهاجرت به اسپانیا را مد نظر قرار میدهند. دوره تحصیلی در مقطع کارشناسی در کشور اسپانیا در حدود 4 سال به طول می انجامد. زبان تحصیل در دانشگاه های اسپانیا اصولا به زبان اسپانیایی میباشد . مدت زمان اخذ مدرک ارشد از دانشگاه های کشور اسپانیا نیز حدود 2 سال میباشد  و پس از کسب مدرک کارشناسی ارشد میتوان برای تحصیل در مقطع دکتری اقدام نمود. طول دوره تحصیل در اسپانیا در این مقطع بین 3تا 5 سال میباشد

مقطع دکتری در اسپانیا

 وارد شدن به مقطع دکتری در اسپانیا همانند دانشگاه های بسیاری دیگر از دانشگاه های کشور اسپانیا نیاز مند داشتن مدرک زبان انگلیسی است چون ززبان تحصیل در این مقطع انگلیسی میباشد. این مقطع که بین 3 تا 5 سال به طول می انجامد در زمینه های حقوق ، بهداشت ، معماری ، تاریخ و…. در دانشگاه های اسپانیا دانشجو میپذیرد  دانشجویان ایرانی نیز میتوانند با گذراندن این دوره و پس از اخذ مدرک دکتری خود در بازار کار ایران نیز مشغول به کار شوند . چرا که مدارک دانشگاههای اسپانیا مورد تایید وزارت علوم ایران میباشد

دانشگاه های اسپانیا

در دانشگاه های اسپانیا رشته های تحصیلی زیادی وجود دارد که معمولا رشته های رایج در کل دنیا هستند.رشته حقووق و رشته جرم شناسی از رشته های مشهور در دانشگاه های اسپانیا هستند .

دانشگاه های اسپانیا دارای شهرت جهانی هستند و از جمله دانشگاه های مطرح ان به چند مورد اشاره میکنیم 

دانشگاه بارسلونا . این دانشگاه در شهر بارسلونا به عنوان بزرگترین شهر اسپانیا قرار دارد و به عنوان برترین دانشگاه در اسپانیا شناخته میشود .

دانشگاه پلی تکنیک کاتالونیا . این دانشگاه در 59 رشته تحصیلی در مقطغ دکتری همه ساله پذیرش دارد  . شهرت این دانشگاه به دلیل میزان تحقیقاتی و مقالاتی است که توسط دانشجویان این دانشگاه ارائه میگردد

دانشگاه مادرید . این دانشگاه در پایتخت اسپانیا یعنی مادرید قرار دارد. از دیگر دانشگاه های اسپانیا میتوان به دانشگاه سالاماناکا، کادیز و … اشاره نمود

معرفی کشور پرتغال

معرفی کشور پرتغال

کشور پرتغال در جنوب غربی اروپا واقع شده است که دارای مرز آبی با اسپانیا و از طرفی دیگر، اقیانوس اطلس می باشد.پایتخت این کشور، کلانشهر لیسبون است که در کنار آن میتوان از پورتو به عنوان دیگر شهر بزرگ این کشور نام برد. مردم پرتغال، متدین به دین مسیحیت و مذهب کاتولیک هستند. همچنین ارز رایج این کشور یورو می باشد.

 آب و هوای پرتغال

با توجه به حضور پرتغال در اتحادیه اروپا و همچنین آب و هوای مناسب و به تبع آن، جاذبه های سیاحتی ، مهاجرت به پرتغال،برای بسیاری از افراد، ایجاد جاذبه کرده است. لذا افراد می توانند از راههای مختلفی، از جمله پناهندگی در پرتغال، تحصیل در پرتغال ، ازدواج،سرمایه گذاری و کار به این کشور، مهاجرت کنند. اما نباید از نظر دور داشت که پناهندگی به عنوان یکی از پرخطرترین راههای مهاجرت به پرتغال شناخته شده است.

تحصیل در کشور پرتغال از سن 6 سالگی آغاز می شود و به مدت 9 سال به طول می انجامد که بعد از گذران این دوره فرد با گرفتن دیپلم ، امکان ورود به بهترین دانشگاه های کشور را پیدا می کند. 

پذیرش دانشجو در پرتغال

پذیرش دانشجو در پرتغال، منوط به اخذ و ارائه مدرک دیپلم است.متقاضیان ورود به مقطع کارشناسی می توانند با ارائه این مدرک، برای ادامه تحصیل در دانشگاه های پرتغال اقدام نمایند که اخذ نمره 6 در آزمون آیلتس یا نمره مشابه در آزمون تافل برای  ورود به این دوره الزامی است . ادامه تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد این دانشگاه ها ، دو سال دیگر به طول می انجامد.  

زندگی در پرتغال

علیرغم اینکه هزینه های زندگی در کشور پرتغال، نسبت به سایر کشورهای اروپایی کمتر است، اما این موضوع، رتبه پایین دانشگاههای این کشور را در میان سایر کشورهای اروپایی، توجیه نمی کند. فلذا اکثراً افرادی که به دلایل علایق شخصی و موقعیت های سیاحتی فراوان،قصد مهاجرت دارند، پرتغال را برای زندگی انتخاب می کنند.

معرفی کشور اتریش

معرفی کشور اتریش

کشور اتریش یکی از کشورهای اروپای مرکزی است که با کشورهای آلمان و جمهوری چک از شمال، اسلواکی و مجارستان از شرق، اسلوونی و ایتالیا از جنوب و سوئیس و لیختن‌اشتاین از غرب همسایه است. قسمت اعظم اتریش را کوه‌های پ قرار دارند که قسمت‌های شرقی و شمالی آن نسبتا کم ارتفاع هستند. میتوان گفت آب و هوای اتریش در زمستان‌ها سرد و در تابستان‌ها ملایم همراه با بارندگی نسبتا زیاد است.

اتریش از کشورهای با کیفیت بالای اروپا می باشد .میتوان گفت ظرفیت مهاجر پذیری این کشوربالا میباشد. از الزامات مهاجرت به اتریش و هر کشور دیگری اطلاع از هزینه زندگی در اتریش است،  قوانین این کشور نیزدر رابطه با جرائمی نظیر حمل یا استعمال داروهای ممنوعه و از جمله مواد مخدر و روان گردان بسیار سخت گیرانه است. این مجازات ها می تواند شامل حبس های طولانی و پرداخت جریمه های سنگین باشد.از این رو میتوان گفت کشور اتریش برای زندگی کردن اگر مطیع قوانین باشید کشور مناسب و امنی میباشد.

پناهندگی به اتریش

در اتریش برای پناهندگی به افراد پناهجو امکاناتی از قبیل خوراک و پوشاک و دارو از طرف دولت  داده خواهد شد. اینگونه افراد باید مراحل سخت سکونت در مکانهای عمومی همانند کمپ با اتاق خواب مشترک ،سرویس های بهداشتی مشترک از انواع ملیت ها و کشورهای مختلف را بگذرانند تا زمانی که رای نهایی آنها از دادگاه صادر شود .  برای پناهدگی در اتریش  میتوان کفت با توجه به شرایط اخیرحوزه ی اروپا وضعیت حاد تمام پناهندگان و سیاست های جدیدی که در رابطه با پناهندگان در دست اقدام است،شرایط پناهجویان بسیار نگران کننده بوده  ودارای هیچ گونه ارزش و احترامی چه از طرف دولت کشوری که در آن پناهنده میشوند و چه از طرف دولت کشور خود  برخوردار نخواهند بود و بعضا به دلیل وضعیت های نامناسب و غیر بهداشتی کمپ ها ممکن است با بسیاری از بیماری ها دست وپنجه نرم کنند.

یکی از خصوصیات اخلاقی مردم اتریش این است که به دنبال لذت بیشتر از زندگی هستند و برای همین عاشق جشن‌ و آتش بازی و نمايش‌هاى پر از هیجانند و شركت در مجالس شادی بیشترین سهم و از ارکان روز مره آنها در زندگی میباشد . 

خلق و خوی مردم اتریش

اتریشی ها از لحاظ روابط اجتماعی در سطح بالایی هستند و مخالف بدبینی و سوءظن و منفی گفتن و دروغ میباشند.به دلیل کم بودن فقر و بیکاری به کارهای منفعت طلبانه و کلاهبرداری نمیپردازند. همچنین حسادت و بخلل و نفاق و چاپلوسی در بین مردم اتریش جایگاهی ندارد و همان طور که حرف می زنند عمل می کنند.. به طور کلی این خصوصیات اخلاقی مردم اتریش باعث شده است که آرامش در این شهر حکم فرما باشد و همه به راحتی در کنار هم زندگی کنند.

تحصیل رایگان در ایتالیا

تحصیل رایگان در ایتالیا

هزینه تحصیل در ایتالیا در دانشگاه های دولتی و خصوصی و بر حسب رشته و مقطع تحصیلی متفاوت می باشد و معمولا دانشگاه های ایتالیا بنا بر سیاستهای داخلی شهریه های تحصیلی را تنظیم می کنند اگرچه با در نظر گرفتن سیاستهای دولت ایتالیا در زمینه تحصیلات و آموزش، مانند یکسان بودن شهریه برای دانشجویان ایتالیایی و خارجی، تعیین شهریه بر اساس درآمد سالیانه خانواده و … هزینه های تحصیل در ایتالیا به نسبت دیگر کشورها کمتر می باشد. 

یکی از راه های مناسب برای شرایط تحصیل در ایتالیا بورس شدنن در آن کشور میباشد.شرایط بورسیه تحصیلی ایتالیا اینگونه است که میتوان همزمان با درخواست برای اخذ پذیرش ، برای بورسیه نیز اقدام کرد و در صورت موافقت با بورسیه شما، بورسیه تحصیلی دانشگاه، همزمان با صدور پذیرش تحصیلی بصورت نهایی صادر می شود                                                         

مدارک لازم برای ویزای تحصیلی به شرح ذیل میباشد :

ترجمه شناسنامه به زبان ایتالیایی + یک نسخه کپی (توسط مترجمین مورد تایید سفارت ایتالیا در ایران)

یک نسخه کپی از کلیه مدارک ترجمه شده و نیز مدارک فارسی

دو نسخه کپی از صفحه اول پاسپورت

ضمانت نامه محضری و کلیه مدارک مالی (این مدارک باید یا نشان دهنده درآمد ماهیانه مجموعا ۵ میلیون تومان و یا سپرده مالی ۸۰ میلیون تومانی شخص ضامن دانشجو باشد

پنج قطعه عکس ۴*۳ رنگی پشت نویسی شده به لاتین

آدرس پست الکترونیکی

اصل پاسپورت و یک نسخه کپی از صفحه اول (پاسپورت دانشجو باید دارای حداقل اعتبار تا تاریخ ۳۰ آوریل سال آینده ی میلادی باشد

فرم پر شده درخواست ویزای تحصیلی با ضمیمه عکس ۴*۳

پرینت رزرو بلیط رفت و برگشت (در برخی موارد تنها بلیط رفت هم کفایت میکند

پرینت حساب بانکی خود دانشجو با موجودی معادل ریالی ۴۰۰۰ یورو

پرینت رزرو هتل برای حداقل ۱۰ روز اول اقامت در ایتالیا

تدریس در دانشگاه های ایتالیا، ایتالیایی و انگلیسی می باشد، غالبا در دانشگاه های ایتالیا برای تحصیل نیاز به داشتن مدرک زبان بسته به زبان تدریس در دوره و دانشگاه انتخابی امری ضروری است، اما در تعداد محدودی از دانشگاه های ایتالیایی بدون مدرک زبان نیز می توان پذیرش گرفت اما بعد از ورود بایستی در دوره های زبان همان دانشگاه برای آغاز تحصیل شرکت کنید.

تحصیل رایگان در استرالیا

بورسیه تحصیلی در استرالیا در کلیه مقاطع تحصیلی فوق دیپلم، کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری وجود دارد و افراد می توانند با توجه به مدرک تحصیلی و مقطع تحصیلی خود، برای اخذ بورسیه تحصیلی در استرالیا اقدام کنند  در صورتی این امر امکان پذیر میباشد که متقاضی دارای مدرک زبان و معدل نسبتا بالا باشد . این بورسیه تحصیلی شامل  تقبل هزینه های زندگی، سفر، بهداشت، درمان، شهریه و …. میباشد .برای اخذ بورسیه تحصیلی در استرالیا از دانشگاه های استرالیا ، باید مسقیما با دانشگاه های استرالیا ارتباط برقرارنمود یا متقاضیان می توانند با موسسه های  حقوقی تماس گرفته و با کمک گرفتن از مشاوران ارشد اطلاعات کسب نمایند         

بخش آموزش عالی طیف کاملی از دوره های دانشگاهی و برنامه های بین المللی را در استرالیا ارائه میدهد.دررابطه با تحصیل 

رایگان پزشکی در استرالیا نمیتوان گفت که این امر حتمی است  اما استرالیا مقصد خوبی برای دانش آموختگان از سراسرجهان

 که به دنبال یک آموزش با کیفیت و با قیمت مقرون به صرفه هستند می باشد                                                           

هزینه تحصیل دندانپزشکی در استرالیا در دانشگاه های خصوصی بسیار بیشتر از دانشگاه های دولتی است   

                     

به صورت تقریبی هزینه تحصیل پزشکی و دندانپزشکی در استرالیا را می توان 25000 هزار دلا رتا

60000 دلار استرالیا تخمین زد.

زندگی در استرالیا و تحصیل در استرالیا به طبع هزینه هایی را در بر دارد.هزینه زندگی دانشجویی (مجردی) در استرالیا سالانه 18000$ می باشد. این مبلغ جدای از شهریه و بسته به شیوه زندگی متفاوت خواهد بود. دانشجویان متاهل باید سالانه 7000$ به ازای همسر و 4000$ به ازای هر یک از فرزندان خود به این مبلغ اضافه کنند. در استرالیا در ازای پولی که می پردازید، بیشترین بهره را می برید.

ارزش پول در استرالیا به مراتب بالاتر از خیلی دیگر از نقاط جهان است و مردم استرالیا از یکی از بالاترین استانداردهای جهانی زندگی برخوردار هستند.تحصیل در استرالیا

هزینه هایی از قبیل:

• خوابگاه

• غذا

• پوشاک

• تفریحات ،حمل و نقل وتلفن و…را شامل میشود

تحصیل رایگان در آلمان

تحصیل رایگان در آلمان

یکی از صنعتی ترین کشور قاره اروپا وانتخاب بسیاری از افراد برای ادامه تحصیل درآلمان می باشد . دولت آلمان با فراهم نمودن امکان تحصیل رایگان در آلمان را به یکی از بهترین مقاصد دانشجویان از سراسر جهان مبدل نموده است .از دلایل دیگر که متقاضیان تحصیل ، کشور آلمان را انتخاب می کنند می توان به کیفیت مراکز آموزشی این کشور وبازارکار مناسب بعد از تحصیل ومناسب بودن شرایط تحصیل در آلمان به زبان انگلیسی و آلمانی و… اشاره نمود.

موسسات اعزام دانشجو به خارج از کشور

موسسات زیادی برای اعزام دانشجو به خارج در تهران هستند که در مقاطع مختلف تحصیلی اقدام به اخذ پذیریش واعزام به کشورهایی از جمله ( آلمان، فرانسه، اتریش، سوئد، فنلاند، نروژ و . . . ) و کانادا و استرالیا مینمایند

   

روال کاری یک موسسه اعزام دانشجو به آلمان در تهران شامل:

۱-انتخاب شهر و دانشگاه های مورد نظر

۲-تماس با موسسه

۳-ترجمه مدارک تحصیلی و سایر مدارک

۴-پر کردن تقاضانامه دانشگاه ها

۵-پرداخت هزینه های دانشگاه ها میباشد.

پذیرش در مقطع دکترا بسیار سخت می باشد . تحصیل دکترا در آلمان نیازمند مدارک ذیل می باشد:

داشتن مقالات بین المللی که چاپ و تایید شده باشند

مدرک زبان

کنفرانسه و سمینارهای برگزار شده

گرد آوری یک پرو پوزال ایده آل

سابقه کار مرتبط با رشته تحصیلی

گذراندن دوره های تخصصی در رشته مورد نظر

داشتن سن مناسب و…

شرایط تحصیل در آلمان

برای ادامه تحصیل در آلمان در مقطع فوق لیسانس  نیزداشتن مدرک کارشناسی از دانشگاه های سراسری دولتی و با معدل بالای 16. شانس افراد را برای پذیرش بالا می برد و با داشتن مدرک از دانشگاه های آلمان و آزاد و پیام نور و غیر انتفاعی و … هم میتوان برای پذیرش تحصیلی و ویزای تحصیلی آلمان اقدام نمود و در صورت فارغ التحصیلی از دانشگاه های آزاد و پیام نور و … و تأیید مدرک فرد از طرف دانشگاه، مشکلی برای دریافت پذیرش تحصیلی وجود ندارد.

شهریه دانشگاه در پرتغال

شهریه دانشگاه در پرتغال

کشور پرتغال دارای دانشگا ه های با رنکییگ و سطح درجه علمی بالا در بین کشور های اروپایی و در سراسر دنیا است. براساس سیستم آموزش این کشور و شرایط تحصیل در پرتغال به سه بخش دانشگا0 های  پلی تکنیک ، بخش دولتی و خصوصی تقسیم میگردند. در دانشگاه های پلی تکنیک بیشتر رشته هایی که جنبه عملی دارند آموزش داده میشود مانند رشته های مهندسی و پرستاری . مدارک این دانشگاه ها به علت تخصص و مهارتی که فردپس از دوره تحصیل کسب میکند در بازار کار مورد قبول تر میباشد . دانشگا ه های خصوصی نیز در سال 1980به علت شلوغ بودن و ازدحام تقاضا برای تحصیل در دانشگا  ه های دولتی به عنوان جایگزین این دانشگا ها  به وجود آمدند .

شهریه های دانشگاه

 به طور کلی شهریه های دانشگاه  های پرتغال برای دانشجویان خارجی در مقایسه با بسیاری از کشورها پایین تر و مقرون به صرفته تر میباشد. . در دانشگا های دولتی پرتغال  دانشجویان شهریه ارزانی پرداخت میکنند .و در دانشگا ه های خصوصی با اینکه میزان شهریه پرداختی توسط دانشجویان بالاتر است، اما این امکان وجود دارد که دانشجو با استفاده از سوابق تحصیلی خود و مقالات و پژو هش هایی که ارائه دهد تا 100درصد شهریه را تخفیف بگیرد. شهریه دانشگا های دولتی برای یک سال به صورت یکجا دریلفت میگردد . اما در دانشگا ها هاس خصوصی دانشجو ماهیانه شهریه دوره تحصیلی خودرا پرداخت میکننند. 

 میزان شهریه دانشگاه های پرتغال دولتی در مقاطع مختلف تحصیلی و رشته های مختلف متفاوت است به طوری که دانشجو.یان برای تحصیل در پرتغال در مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد دانشگاه ها ی پرتغال باید بین 950تا 1250یورو در سال یعنی درحدود 4 میلیون تا 5/5 میلیون در سال به دانشگا ه پرداخت نمایند 

هزینه تحصیل در پرتغال برای دانشجویانی که در مقطع دکتری دانشگا های پرتغال مشغول به تحصیل میباشند بایذ سالانه شهریه ای در حدود 2500تا 3000یورو معادل 11 میلیونو 870 هزار تومان تا 14میلیونو 250 هزار تومان پرداخت نمایند .

میزان شهریه در دانشگاه های خصوصی کشور پرتغال بسیار بالا و با توجه به ویزای تحصیلی پرتغال و مقطع تحصیلی در حدود 3323 تا 3872 یورو در سال میباشد که علاوه بر این شهریه از دانشجو هنگام ثبت نام دوره تحصیلی ، مبلغی  حدود 25تا 35 یورو دریافت میگردد.